2777
2789
عنوان

کی کدومه؟

58 بازدید | 16 پست

ی سوال ذهنمو درگیر کرده اول صبحی

مگه افغانیا شبیه چینیا و کره ای ها نیستن

پس اینایی ک جدیدا میبینم تو خیابون ک سبزه ان با لباسای هندی میچرخن کی ان 

اینارم میگن افغانی ان 

کی کدومه؟ اینایی ک هندی ان یا اونا؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

اصلا حوصله بحث ندارم.اره هرچی تو بگی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا بحث کن منو از ظلمات بیار بیرون

خب اونا هم مث ما.مگه بین ما ایرانیا انواع رنگ پوست نیس؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ن در اون حد 

چرا اتفاقا.

خب اونا هم مث ما.مگه بین ما ایرانیا انواع رنگ پوست نیس؟

فک کن ما بریم ی کشور دیگه یکیمون با تیپ هندی و قیافه هندی بره یکیمون چینی

طرف گوزپیچ نمیشه؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

فک کن ما بریم ی کشور دیگه یکیمون با تیپ هندی و قیافه هندی بره یکیمون چینی طرف گوزپیچ نمیشه؟؟؟؟

ببین چقد از شمال تا جنوب قیافه‌هامون فرق داره.بعدشم اونا از لهجه‌ای ک موقع انگلیسی صحبت کردن داریم میفهمن

ببین چقد از شمال تا جنوب قیافه‌هامون فرق داره.بعدشم اونا از لهجه‌ای ک موقع انگلیسی صحبت کردن داریم م ...

نمیدونم ولی من تا جایی ک یادمه فقط اونایی ک شبیه چینی ها بودن افغانی بودن

اینایی ک لباس هندی میپوشن من فکر میکردم از هند یا پاکستان میان

ولی افغانی بودن در اصل

پشمام ریخت از این همه تفاوت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

نمیدونم ولی من تا جایی ک یادمه فقط اونایی ک شبیه چینی ها بودن افغانی بودن اینایی ک لباس هندی میپوشن ...

اونا هم چندتا قومیت دارن فک کنم.لباسای اینا وپاکستان تقریبا شبیه همه..

ما داریم تو شهرمون ک شبیه چینی هان ولی افغان نیستن.ابنجا بهشون میگن بَربَر.گویا از زمانی ک مغول‌ها حمله کردن اینجا موندگار شدن.قشنگ قیافشون کپ چینی هاس

اونا هم چندتا قومیت دارن فک کنم.لباسای اینا وپاکستان تقریبا شبیه همه.. ما داریم تو شهرمون ک شبیه چی ...

واقعا کدوم شهری؟؟ ایرانی ان مطمئنی؟؟؟؟

پشمی برام نموند دیگهههه 

راستی اره منم اون اهنگ امینم ک تو امضات هست رو شنیدم و یکی از فیوریتامه خیلی بابایه خوبیه امینم🥲❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

واقعا کدوم شهری؟؟ ایرانی ان مطمئنی؟؟؟؟ پشمی برام نموند دیگهههه  راستی اره منم اون اهنگ امینم ...

اره.شمال شرق ایرانم.اره بابا ایرانی هستن.زیاد هم داریم.بعد وقتی با یکی مث ما ازدواج کنن،بچه‌هاشون مث خودشون میشه.بسیار ژنتیکشون قوی هست.البته بیشتریا از خودشون ازدواج میکنن.دختر میدن ب ماها،ولی برا پسراشون از ما زن نمیگیرن

🥲😇خیلی زیباس اهنگه

اره.شمال شرق ایرانم.اره بابا ایرانی هستن.زیاد هم داریم.بعد وقتی با یکی مث ما ازدواج کنن،بچه‌هاشون مث ...

جدییی مثلا من اگه با یه کره ای ازدواج کنم بچه هام به خودم نمیرن و همشون ب اون میرن؟؟؟

چراااا من میخوام بچه هام ب خودم برن رنگ چشماشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

جدییی مثلا من اگه با یه کره ای ازدواج کنم بچه هام به خودم نمیرن و همشون ب اون میرن؟؟؟ چراااا من میخ ...

کره‌ای نیستن اخه اینا.

کره‌ای نیستن اخه اینا.

خب آخه فک کنم ریشه یابی کنیم مثلا چین و ژاپن و کره و اففانستان رو ب یه ژن برسیم چون مث همن تقریبا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده