2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

100 بازدید | 8 پست

من باردارم کلا نمیتونم تحرک داشته باشم استراحت داده دکترم 

مامانم چند تا فوت پشت سر هم داشتن توی فامیلشون 

زن داییم .مادر زن داییم شوهر خالم ..

موندن شهرستان  و وضعیت روحی خودشون هم خوب نیس 

حالا خواهرم چند روز اومدن خونه من موندن  کارامو انجام دادن ولی ایشون هم  بچه داره باید برگرده خونه خودش و دوریم از هم تقریبا فاصلمون ۲ساعته اذیت میشه هر روز بیاد 

خواهرم رفته خونش دیروز یه خانمی از یه شرکت خدماتی گفتم بیاد همون دو ساعتی که اینجا بود من بیش تر از اون مجبور شدم راه برم 

خواهرم خونش ویلاییه 

باهم‌صحبت کردیم گفت تو بیا چند روز اینجا بمون تا مامان برگرده  طبقه بالا راحتی ما نمیایم بالا 

دیشب شوهر خواهرم زنگ زد به همسر تعارف کرد که شما چند روز بیاین اینجا بمونین تا حاج خانم برگردن  شما کلا برین طبقه بالا همسرم قبول نکرد بعدش که قطع کرد باهم‌ بحثمون شد 

اصن الان نمیدونم تکلیفم چیه 

میترسم‌تحرک داشته باشم مشکلی میش بیاد از طرفی به همسرم‌میگم چرا نرم ؟میگه درست نیس بری خونه دامادتون بمونی میگم خب توام دامادی پس چرا خواهرم اومد موند خونه تو 

احساس میکنم همه این کارارو میکنه منو اذیت کنه 

یه دقتایی تو دلم نیگم بلند شو کار کن اصن سقط بشه تموم بشه بره  حداقل حرصشو در بیار ولی دلم‌نمیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جمع کردنو بیخیال شو شوهرت شغلش چیه می‌تونه بیاد خونه و برگرده غذا چند روز از بیرون بگیر ظرفم هیچی نشور اصلا کارخونه نکن چاره ای نیست اصلا بهش فک نکن فقط غذا بخر بخور شوهرتم ظرفا را بشوره یا یه مقدار لیوان و بشقاب یه بار مصرف بخرین چیزایی که نیاز داری هم به شوهرت بگو آماده کنه واست بزاره نزدیکتر تا ایشالله این چند روز بگذره و مامانت بیاد الان چند هفته ای

مگه هرروز کار داری .. عصرا که شوهرت هست یک غذایی درست کنید تا دوروز بخورید ..تمیز کاری و جارو هم هفته ای یکبار .کسی بیاد ..منم هشت ماه دست تنها هستم و استراحتم عصرا یک ساعت غذا درست میکنم ..نهایت یک ساعت هم جمع و جور دو سه روز یکبار ..بقیش هم دراز کشم رو مبل 

چند سالته،چرا بهت استراحت مطلق داده ،نمیدونم ولی در حدی که پلشی غذا درست کنی که نباید لذیت بشی ظرفار ...

۲۸

خونریزی داشتم از اولش شدید تر شده بود استراحت داده

نه نمیخواد اذیتتون کنه بعضیا میگن خوب نیست بری خونه داماد

چند روز قبلشم تو بیمارستان با خواهرم حرفش شد خواهرم کوتاه اومد بازم اومد خونم پیشم موند 

دیشبم که دعوتشونو رد کرد  خواهرم خیلی ناراحت شد ولی گفت به روت نیار عیبی نداره یه وقت بحث نکنیا

کلا انگار از حرص من اینجوری کرد باهاشون