2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادکلن، ست بهداشتی کرم افترشیو و ژیلت و تافتمو ...، تی شرت، پیراهن، ست راحتی برای مسافرت، کیف پول چرم و کمربند،  گرونتر ماشین ریش تراش

ایکس باکس همه عاشقشن😁

گوشی موبایل

با ابله بحث نمیکنم

دسته گل

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

کیف خوبه خودم براهمسرم کیف سفارش دادم ازمشهد ب

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شلوار مجلسی

پیرهن مجلسی 

ست تی شرت شلوار خونگی یا ورزشی شیک

اگه اهل ورزشه ساک ورزشی با هد و قمقمه و مچ بند و  ...‌. زیادن 

قدم شمار ( شبیه ساعته خیلی به درد بخوره شوهرم که خوشحال شد واسش خریدم)

پاور بانک

اسپیکر بلوتوثی

هندزفری بلوتوثی ( اسم قشنگی داشتن یادم نمیاد )

شاید خندت بگیره ولی حوله لباسی حموم هدیه دادم به همسرم چون کاربردی بود خیلی ذوق کرد  

خرت  و پرتای تزیینی ماشین هم که زیادن واسه هدیه دادن

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
شلوار مجلسی پیرهن مجلسی  ست تی شرت شلوار خونگی یا ورزشی شیک اگه اهل ورزشه ساک ورزشی با هد و ...

راستی برو فروشگاههای ارایشی بهداشتی بگو پک بهداشتی مردانه میخوام ببین چقدر چیز میذارن جلوت که نمیدونی کدومو انتخاب کنی

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

منم اینارو واسش گرفتممم چندوقت دیگ سالگردمونه نمیدونم چی بگیرم 

تیشرت پیراهن ساعت پاور کیف پول کیف چرم دستبند ماگ کتاب 

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟