2777
2789
عنوان

جدیدن اینجوریه؟

190 بازدید | 6 پست

شوهرم ماشین خریده وکالتنامه گرفته بره دمبال سند ایناش حالا میخاد وقته تعویض پلاک بگیره میگه باید ادرست احراز بشه مامور پست باید بیاد دره خونه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله سندتو پست میاره دم خونه تحویل میده 

اخه هنوز سند نزدیم وکالتنامه گرفتیم حالا میخایم با گوشی وقته تعویض پلاک بگیریم اینجوری میزنه

میخای وقت تعویض پلاک بگیری ارور میده؟ یا ماشین خلافیش صفر نشده یا عوارض و مالیاتش پرداخت نشده که نوبت نمی‌ده

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
میخای وقت تعویض پلاک بگیری ارور میده؟ یا ماشین خلافیش صفر نشده یا عوارض و مالیاتش پرداخت نشده که نوب ...

والا نمیدونم تمام برگه هارو اورد که صفر کرده همرو

والا نمیدونم تمام برگه هارو اورد که صفر کرده همرو

مالیات به عهده خریداره باید برید اداره مالیات پرداخت کنید تا سایت براتون باز بشه 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم