2821
2789

سلام فیزیو تراپی میگن برین مشخص میشه اگ کم باشه با ی سری  حرکات ورزشی .  روغن ها و داروها رفع میشه وگرن یه عمل کوچیک میخاد برای رفع سریعش . اما باید تا چن وقت پاتون کاملا بی حرکت باشه تا فشار روش نیاد

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخار پاشنه بخاطر سردی بدن و مصرف بیش از حد لبنیات و رسوب پروتویین تو کف پا ایجاد میشه.که خون حالت دلمه میبنده و مثل یه زائده ی استخونی کنار پاشنه بوجود میاد

چند تا درمان داره یکی حجامت کف پا 

یکی اینکه یه بطری جای نوشابه رو پراز اب گرم بکنی و پاتو بزاری روش و حالت غلطک بچرخونی.اون خون باید گرم بشه که از بین بره اولش کمی درد داره اما اگر یک هفته اینکارو تکرار کنی از بین میره.سریجات مثل کاهو و لبنیاتم کم کن 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خخار پاشنه بخاطر سردی بدن و مصرف بیش از حد لبنیات و رسوب پروتویین تو کف پا ایجاد میشه.که خون حالت دل ...

تو بارداری گرفتم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
سلام فیزیو تراپی میگن برین مشخص میشه اگ کم باشه با ی سری  حرکات ورزشی .  روغن ها و داروها ...

ممنون گلم شما داشتین ؟ من عکس نگرفتم که بدونم خار هس یا نه 

ولی پاشنه پام وقتی راه میرم و روی پا می ایستم 

سوزن سوزن میشه و درد میگیره

خخار پاشنه بخاطر سردی بدن و مصرف بیش از حد لبنیات و رسوب پروتویین تو کف پا ایجاد میشه.که خون حالت دل ...

منم این روشارو قبول دارم.داشتیم تو خانواده خوب شد با این بطری اب گرم زیر پا قل دادن.فقط قبلش پاشون و میذاشتن تو اب و نمک گرم ده دقیقه میموند بعد خشک میکرد اینکارو انجام میداد.یه پزشک تو یزد گفته بود انجام داد خوب شد

فقط باید با روغن زیتون ۱۵ الی بیست دقیقه محکم ماساژ بدین فقط دردش باعث نشه که از ماساژ دست بکشین خودتون دلتون نیومد بدین ینفر تو خونه انجام بده تو ۲۴ ساعت سه بار انجام بدین دو روزه رفته و تمام وگرنه باید به سرش آمپول بزنن که اونم پوکی استخوان میاره بدجور

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم این روشارو قبول دارم.داشتیم تو خانواده خوب شد با این بطری اب گرم زیر پا قل دادن.فقط قبلش پاشون و ...

این راهکار از نظر طب سنتی هست.گفتم که بخاطر سردی و رسوب کلسیم تو بدن ایجاد میشه.روغن مالی کف پا هم خوبه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
تو بارداری گرفتم

بدنت سرد شده عزیزم منم گرفتم خیلی هم دردناکه مخصوصا اول صبح که بدنت سرد و بیدار میشی من به سختی راه میرفتم اما روغن مالی و اون بطری اب گرم رو انجام بده حتما میره 

ممنون گلم شما داشتین ؟ من عکس نگرفتم که بدونم خار هس یا نه  ولی پاشنه پام وقتی راه میرم و روی ...

منم همین علائم رو دارم بخصوص وقتی چهارتا پله بالا پایین میرم یا یکم پیاده روی میکنم انگار کف پام داره رگ ب رگ‌میشه . میترسم برم دکتر نیاز ب عمل باشه ولی تحقیق کردم میگن معمولا با فیزیوتراپی و ی سری دارو اینا درست میشه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

بدنت سرد شده عزیزم منم گرفتم خیلی هم دردناکه مخصوصا اول صبح که بدنت سرد و بیدار میشی من به سختی راه ...

ممنون منم همینطورم حتما انجام میدم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792