2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 55 پست

ششوهرت خیلی پر روعه

اگه دلت به آشتیه کوتاه بیا

الانم کاملا مشخصه داره عادی رفتار میکنه که برگردی

حالا اگر زن به یه مرد پیام بده همه عالم و آدم میگن هرزه گی کرده طلاقش بده

مرده خیانت کرده انگارنه انگار!

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
اره می‌دونم ولی وقتی بچه تو ی محیطی بزرگ سه ک همش جنگ و دعوا کتک کاریه.‌ایندش نابود میشه. 

دعوا نکن. من همه اینا رو تجربه کردم. نمیگم از حقت بگذر ولی کلا مردا رو باید با پنبه سرشون ببری

منم اوایل با دعوا پیش رفتم ولی بازنده بودم. الان بحث نمیکنم بیشتر خرش میکنم. اوضاع خیلی خوب شده

از طرفی پسرت که بزرگ بشه شوهرت چوبش میفته. از پسراشون میترسن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خندم گرفت از حرکات شوهرت ،ب نظرم ی فرصت دوباره بهش بده بچه ب پدر ومادر باهم احتیاج داره

خخخخ حالا شوهر من خوبه شوهر سابق خواهرم آنقدر پرو‌بود‌.هواهرم با مأمور رفت تو خونه با ی خانوم کرفتنشون.ن یکبار چندبار خواهرم تو مراحل طلاق بودن و دادگاه و اینا. بعد هر روز ظهر شوهرش ی نوشابه می‌خرید میومد ناهار

اگه میشه کوتاه بیا بخاطر پسرت گناه داره اون هم مادرمیخاد هم پدر

سلام عزیزم .می گفتی اگر اون موقع دنبال این کار بودی فکر این نکردی زن وبچه داری ‌‌حالاکه من می گی حالا بچه هم پدر می خواد هم مادر

خخخخ حالا شوهر من خوبه شوهر سابق خواهرم آنقدر پرو‌بود‌.هواهرم با مأمور رفت تو خونه با ی خانوم کرفتنش ...

اسی شوهرت که بیدار شد خبرمون میکنی چیشد رفت یا نه😁

ولی اسی من میگم شوهرت پشیمونه باهاش رودررو حرف بزن شاید سرش به سنگ خورده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂