2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 55 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عقل ندارن راحتن حالا من برم قهر شوهرم باعالم وآدم قطع ارتباط میکنه جواب تلفن کسی رو نمیده حتی بچه ش

این دیشب رفته تو آشپزخونه میگه آخه جووون قیمه های مامان زهرا جوون بیار ک‌خیلی گرسنمه 

اصلا گردن نگرفت زد زیرش

با مدرک بهش ثابت میکردی از طریق دادگاه پرینت میگرفتی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اخه الان بابام اینا تصمیمم و جدی نمیگیرن با رفتارهای این

مقصر خودتی زنگ زدی بیاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
این دیشب رفته تو آشپزخونه میگه آخه جووون قیمه های مامان زهرا جوون بیار ک‌خیلی گرسنمه 

🤐🤐🤐🤐

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اسی منم از شوهرم خیلی چیزا دیدم ولی بخاطر بچه هام زندگی کردم. الان پشیمون نیستم چون بعد از مدتی خودشون سر براه میشن

بچت پسره، باید حتما پدر بالا سرش باشه

من الان میفهمم که چقدر حضور همسرم بالا سر پسراش لازمه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
اونهمه ادم نبردین دکتر زنگ زدی شوهرت بیاد خودتم بدت نمیاد 

من فکر میکنم تب بچه بهونه بوده خودش دلش میخواسته بیاد پیششون

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وا من مگه گفتم دکتر نبردم یا زنگ زدم  ب شوهرم. دیروز میخواست با خودش ببره گفتم تب داره ب خاطر ا ...

عزیزم میخاد اشتی کنه. بهش فرصت بده. حیف زندگیته

فکر کن جدا بشی. اگر تنها زندگی کنی مشکلاتت زیاد میشه

اگر دوباره ازدواج کنی حتما پسرت اذیت میشه و از کجا معلوم که نفر بعدی خیانت نکنه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
اسی منم از شوهرم خیلی چیزا دیدم ولی بخاطر بچه هام زندگی کردم. الان پشیمون نیستم چون بعد از مدتی خودش ...

اره می‌دونم ولی وقتی بچه تو ی محیطی بزرگ سه ک همش جنگ و دعوا کتک کاریه.‌ایندش نابود میشه.