یا فریدون کنار ک خب دریا رفتم اما فرویدونکنار نرفتم .ضمنا ریلی قراره بریم
دمای هوا گرمی همه چیزم بسنجین لطفا
تعداد رای : 10
نظرسنجی
شیراز
4
40%
فریدون کنار
5
50%
هیچکدوم تو این هوای گرم
1
10%
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
میشه رفت ولی گرمتون میشه فکر کنم مشهد هم این روزها هوا گرم باشه .
بله دمای امروز هردوشهر۳۷
اما روزایی ک ما قراره بریم شیراز دودرجه گرم تر و مشهد دو درجه سرد تر میش
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
37 شیراز و مشهد یکی نیست مشهد به خاطر کویری بودن هواش از شیراز خشک تر هست و قابل تحمل تر . 37 بندر ع ...
واقعا ....چ جالب .