2777
2789
عنوان

چرا هیچکی نمیاد 😭😭

152 بازدید | 19 پست

من 20سالمه ولی از15سالگی چهره ام هیج تغییری نکرده

و شبیه دخترا تینجر15ساله ام دیگه خسته شدم همجا حس کردن من بچم.. تروخدا یه راهکار بدید

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ۳۴ سالمه هر جا میرم میگن ۲۰ سالته !  گریه نداره ! به سن من برسی میگی خدایا کاش زمان استپ د ...

الان واقعا نمیخام

میخام چهره ام تغییر بدم

اگه راهکاری هست بگید😭

منم همینم تازه یکجا رفتم سوپری پسره سنی هم نداشت گفت عمو جان چی میخوای ولی از بیست دو سالگی یکم چهرم بهتر شده ولی کلا ریزه میزه ام

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
منم همینم تازه یکجا رفتم سوپری پسره سنی هم نداشت گفت عمو جان چی میخوای ولی از بیست دو سالگی یکم چهرم ...

منم💔😭

منم💔😭

سخت نگیر محل نزار یکم سنت بره بالا خوب میشه چهرت 

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
سخت نگیر محل نزار یکم سنت بره بالا خوب میشه چهرت 

میخام خودم درستش کنم من ادم دست رو دست گذاستن نیستم

میخام خودم درستش کنم من ادم دست رو دست گذاستن نیستم

بعدا پشیمون میشی از من گفتن