2777
2789
عنوان

یه سوال

130 بازدید | 19 پست

دوستم میخواست عضو بشه نتونست 

سؤالش رو گفت من‌بپرسم 

دوست من دختر بوده با یک آقایی دوست میشه و متاسفانه بینشون رابطه پیش میاد 

الان باهم تفاهم ندارن و میخوان جدا بشن 

کسی تو شرایط مشابه بوده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نمیتونه کنه ،بت رضایت خودش رابطه داشته ، اینم مشخصه که کسی خارج از ازدواج رابطه میخواد هدفش سواستفاده است و نمی‌خواد اون دخترو برای ازدواج انتخاب کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من ۲۳ سالمه دستم به جنس مخالف هم نخورده  حالا نمیدونم امل هستم یا نه 😑😂

اتفاقا شما خیلی خانم و محترمین که ارزش خودتونو آنقدر بالا میدونید که دستمال هر کسی نشین. ان شالله که همسری پاک نصیبتون بشه 🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا من این دخترا رو درک نمیکنم.اگه براتون بکارت مهمه که چرا رابطه دارین اگه نیست که بعدش چرا دنبال ر ...

منم درکشون نمیکنم. متاسفانه تو اون شرایط چشم و گوششون درست نمی بینه و نمیشنوه، احساسات نمیذاره منطقی فکر کنن. البته بعضیا هم فکر میکنن اینجوری درسته خوب تو کشورای پیشرفته خیلی طبیعیه روابط تو دوستی و قبل از ازدواج. 

اتفاقا شما خیلی خانم و محترمین که ارزش خودتونو آنقدر بالا میدونید که دستمال هر کسی نشین. ان شالله که ...

خیلی لطف دارین به من عزیز دلم 

ممنونم از دعای خیرتون 

انشاالله سلامت باشید عزیز دلم ❤🙏🏻

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
من ۲۳ سالمه دستم به جنس مخالف هم نخورده  حالا نمیدونم امل هستم یا نه 😑😂

من تو تاکسی خواستم باقیمانده پولمو از راننده بگیرم انگشتم خورد به دستش،اون انگشتمو خشک نگه داشته بودمو تند تند بالباسم پاک میکردم🤣🤣🤣🤣🤣اینو گفتی یاد خودم افتادم

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂