2777
2789

خدا کنه با دل دختره بازی نشده باشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لوازم منزل و کادوی پردیس
اصفهان  ارسال رایگان

قیمتامون خیلی مناسب چون سود کارمون کم  خودم هم میارم در خونتون  

ممنون میشم مارو به دوستان وآشنایانتون که ساکن شهر اصفهان هستند معرفی کنید

کانال اصلی ما در روبیکا
https://rubika.ir/pardisgalery

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 

سلبریتی های سطح پایین همیشه تو حاشین یا سلبریتی هایی که دیگه فراموش شدن و میخوام به نوعی بگن هنوز هستن

وگرنه من تا الان ندیدم لیلا حاتمی، پریناز ایزدیار ، پارسا پیروزفر 

حاشیه ای داشته باشن یا بخوان جلب توجه کنن

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه

بچه ها عقد اریاییش همون روز عروسیشون بود؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
فردا پسفردا میگن طلاق گرفتیم و دوباره یه داستان جدید عین دنیا جهان‌بخت اصلأ معلوم نیست اون بچه از ...

بچه مال خودشه تازه مو نمیزنه با خودش

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

بچه مال خودشه تازه مو نمیزنه با خودش

اولش سفت و سخت انکار میکرد تا قشنگ فالوور جذب کنه دیگه بعدش گفت آره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز