2777
2789
عنوان

۴۰هفته ویک روز

152 بازدید | 14 پست

زایمان نکردم سونو دادم ضربان قلبش حرکاتش همه چیش عالیه معاینم کردن بیمارستان هیچی نگفتن فقط گفتن شنبه بیا یکم دیگه میخام برم نمیدونم چکار کنم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار دردات شروع بشه بعد برو با آمپول فشار بیچارت میکنن

وای چقد بده آمپول فشار،منم یهو برا چکاپ رفتم گفتن فشارت بالاست ختم بارداری و باامپول زاییدم ینی بدتترین تجربه بود بااینکه روند زایمان خیلی سریع شد باامپول اما دردش ...😭🙄

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
وای چقد بده آمپول فشار،منم یهو برا چکاپ رفتم گفتن فشارت بالاست ختم بارداری و باامپول زاییدم ینی بدتت ...

ب من ۳ تا زدن ۱۰ ساعت درد داشتم ولی رحمم ۳ سانت بیشتر باز نمیشد اخرم ارژانسی سزارین شدم

دیگه بمیرمم حاضر نیستم ی دقیقه دردشو بکشم

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
ب من ۳ تا زدن ۱۰ ساعت درد داشتم ولی رحمم ۳ سانت بیشتر باز نمیشد اخرم ارژانسی سزارین شدم دیگه بمیرمم ...

خیلی بد بود من چون زایمان اولم دردام خودش اومد ومیگرفت ول میکرد مثلا وقتی ۶سانت شدم بعدش دردای وحشتناک شروع شدالبته۱۲ساعت درد داشتم کلا تازایمان کردم اما این یکی۴ونیم امپول زدن تا۵ونیم دردنداشتم یهو دردام شروع شد ینی تا ساعت شش ونیم انگار مرگو ب چشام میبینم بعدش همش حس دفع داشتم خودم سرم رو گرفتم و رفتم اومدم بازش کردم ماما اومد گفت خاک توسرم چکارکردی بچت ایست قلبی کرده حتما گفتم غلط کردم رفتم دستشویی ،گفت بیخود اگه بچت میافتادچی،خداروشکر بچه هیچیش نشد وتارفتم سرتخت گفت اگه کیسه ت پاره شدصدام بزن تاازاتاق رفت بیرون صداش زدم پاره شد،گفت باشه دخترچخبره حس دفع داشتی صدام کن هنوز قدم برنداشته بود گفتم اومداومد گفت بابا اینقد زود نمیاد که ولی درکمال تعجب دخترم داشت میومد خیلی وحشتناک بود 😭😭😭سریع بود زایمانم اما بعدش خونریزی داشتم تا۶ساعت وخیلی اذیتم کردن خوشبحالت سزارین شدی،طبیعی جیگرمیخواد که من نداشتم اجبارم کردن

خیلی بد بود من چون زایمان اولم دردام خودش اومد ومیگرفت ول میکرد مثلا وقتی ۶سانت شدم بعدش دردای وحشتن ...

وای بیچاره

اره سزارین خوبه ولی خب منم شیر نداشتم تا دو سه روز بچم شبا تا صبح گریه میکرد

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
وای بیچاره اره سزارین خوبه ولی خب منم شیر نداشتم تا دو سه روز بچم شبا تا صبح گریه میکرد

والا بارداری وزایمان وبچه داری همش دردسره فقط اینقد شیرینه آدم تحمل میکنه خدا حفظش کنه گلی😘