2777
2789

گواهینامه بگیرم 

کنکور بدم دبیری قبول شم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفم  متخصص شدن تو چیزسه که تازه شروعش کردم جوون بودم رانندگی یاد گرفتم یه هنرم همون موقع ها اموزش دیدم 

زبانم خوشم نمیاد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

گواهی نامه گرفتن ک یه چیز عادیه ۱۹سالگی گرفتم این ک هدف نیست هدف شغل و تحصیل خوب و مهاجرت و ازدواج ...

بعضیا عزیزم توانایی همین گواهینامه گرفتنو ندارن

خداروشکر که شما گرفتین

بعضیا عزیزم توانایی همین گواهینامه گرفتنو ندارن خداروشکر که شما گرفتین

آخه یسری ها میان میگن گواهی نامه فلانی داره من آرزومه خدایی این چیزای کوچیک نباید آرزوی یه انسان باشه اصلا درک نمیکنم باید جا بیوفته ک یه زن گواهی و رانندگی یه چیز عادیه باید انجام بده

هدف باید چیزای بزرگ باشه من همیشه دنبال چیزای بزرگم همیشه به بقیه میگم به کم قانع نباشید چیزای بزرگ بخواید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دارم برای کنکور میخونم 

۳۸ سالمه 

هدفم دندانپزشکیه 

تحصیلاتم کارشناسی ارشده 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

من هجده سالم میشه دو ماه دیگه ، میخوام گواهینامه بگیرم ، پشت کنکور بمونم ولی بخونم یه رشته ای که کار داشته باشه قبول بشم ، یه چیزی هم از آرایشگری یاد بگیرم همون دوران دانشجویی ، دلم میخواد بعد از فارغ‌التحصیلیم اینو به عنوان شغل دوم ادامه بدم همیناست فعلا 😁 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
ازمون دبیری مگه ثبت نامشه؟

نه تازه امسال کنکور میدم ۱۸ سالمه نمیدونم با بچه قبول میشم یا نه 😄

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲