2777
2789

قک نکنم پانیک باشه

پانیک حس خفگی بهت دست میده

حس ترس و تپش قلب

من لرزهم داشتم تو اوج گرما یخ میزدم

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم.... نباید خسته بشی و کار یا ورزش شدید انجام بدی.... شکر و قند و غذاهای کارخانه ای هم نخور

شما تجربه داشتی؟ عزیزم دقیق تر میگم لطفا راهنمایی کن چیه فردا برم دکتر 

من باردارم ماه ۷ بعد حدود ۴ شب پیش یهو شدید خوابم گرفت و بعد رفتیم دکتر تو راه فکم و دست و پاهام شروع کرد قفل کردن ک حس میکردم دارع فلج میشه بعد رفتیم دکتر همش با ترس ب دکترا میگفتم نجاتم بدین و نمیدونم تنهام نزارین بعد ک بهم سرم زدن گفتن ارامبخشه اروم شدم 

فردا بعدازظهر رفتم خونه مامانم یهو باز حال بدی داشتم اما مثل دیشب نه شروع کردم گریه و ترس داشتم ک دوباره این اتفاق بیوفته و شبش دوباره حالم بد شد اما ب اون حالت اصلا نبود رفتم ماما و با دکتر حرف زدم اروم شدم اومدم خونه رفتم روانپزشک بهم گفت احتمالا پنیک هست و قرص فلوکستین داد الان اونو مصرف میکنم اما امشب باز همون حال شدم فقط عرق سردم انکار اضافه شده و تمام وجودم ترسه ک نکنه فکم قفل کنه لال بشم یا نمیدونم 

من پنیک دارم چیز وحشتناکی نیست...مال من عرق سرد میکنم و تپش قلب

عزیزم دقیق تر میگم لطفا راهنمایی کن چیه فردا برم دکتر 

من باردارم ماه ۷ بعد حدود ۴ شب پیش یهو شدید خوابم گرفت و بعد رفتیم دکتر تو راه فکم و دست و پاهام شروع کرد قفل کردن ک حس میکردم دارع فلج میشه بعد رفتیم دکتر همش با ترس ب دکترا میگفتم نجاتم بدین و نمیدونم تنهام نزارین بعد ک بهم سرم زدن گفتن ارامبخشه اروم شدم 

فردا بعدازظهر رفتم خونه مامانم یهو باز حال بدی داشتم اما مثل دیشب نه شروع کردم گریه و ترس داشتم ک دوباره این اتفاق بیوفته و شبش دوباره حالم بد شد اما ب اون حالت اصلا نبود رفتم ماما و با دکتر حرف زدم اروم شدم اومدم خونه رفتم روانپزشک بهم گفت احتمالا پنیک هست و قرص فلوکستین داد الان اونو مصرف میکنم اما امشب باز همون حال شدم فقط عرق سردم انکار اضافه شده و تمام وجودم ترسه ک نکنه فکم قفل کنه لال بشم یا نمیدونم

قک نکنم پانیک باشه پانیک حس خفگی بهت دست میده حس ترس و تپش قلب من لرزهم داشتم تو اوج گرما یخ میزد ...

عزیزم دقیق تر میگم لطفا راهنمایی کن چیه فردا برم دکتر 

فردا بعدازظهر رفتم خونه مامانم یهو باز حال بدی داشتم اما مثل دیشب نه شروع کردم گریه و ترس داشتم ک دوباره این اتفاق بیوفته و شبش دوباره حالم بد شد اما ب اون حالت اصلا نبود رفتم ماما و با دکتر حرف زدم اروم شدم اومدم خونه رفتم روانپزشک بهم گفت احتمالا پنیک هست و قرص فلوکستین داد الان اونو مصرف میکنم اما امشب باز همون حال شدم فقط عرق سردم انکار اضافه شده و تمام وجودم ترسه ک نکنه فکم قفل کنه لال بشم یا نمیدونم الانم گرمه خیلی ولی عرق سرد کردم 

استرس رو مدیریت کن ... یوگا و مدیتیشن و تن آرامی انجام بده.....  حرص نخور برای دنیا ........&n ...

استرس ندارم دیگ خودمو اروم میکنم همش اما باز همینجوریه

امروز رفتم حموم اومدم سشوار داغ گرفتم رو سرم 

عزیزم دقیق تر میگم لطفا راهنمایی کن چیه فردا برم دکتر  من باردارم ماه ۷ بعد حدود ۴ شب پیش یهو ...

نمیدونم والا

حتما پانیکه

ولی ممکنه بخاطر عصبی بودنم باشه

عصبی نیستی؟ 

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱