2777
2789
عنوان

امشبم تنهام😔

130 بازدید | 16 پست

کیا تاپیک دیشبمو خوندن... 

شوهرم از دیشب رفته شهرستان هنوز نیومده حتی یه زنگ نزده ببینه مازنده ایم! فردا باید بره سرکار حتما مستقیم از همونجا میره. چیکار کنم دست از لجبازی برداره. غرورم اجازه نمیده حالشو بپرسم چون خوردم کرده. شیطونه میگه بهش تیکه بندازم بگم دمت گرم تو ک دوروز نیومدی خونت دیگه ام نیا معلومه خیلی بهت خوش میگذره و سرت خیلی گرم هست. فقط دیگه نیا خونه چون جایی نداری... بگم این حرفارو یا ن😐🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی پیامک نزنم؟ با کی حال کنم نه خانوادم پیشمن ن رفیقی دارم. با دوتا بچه بدون ماشین چ حالی بکنم😕

ن نزن،،،ببرشون پارک،فیلم دانلود کن ببینید،آهنگ بزار برقصید ،،،کم کم دوست خوبم پیدا کن که باهم برید تفریح

ن نزن،،،ببرشون پارک،فیلم دانلود کن ببینید،آهنگ بزار برقصید ،،،کم کم دوست خوبم پیدا کن که باهم برید ت ...

همینکارارو کردم. این قد ب پسرم دارم محبت میکنم میخوام کاری کنم پشت من باشه همیشه. بالاخره اینام بزرگ میشن. با من رفیق میشن

مامانم مریض شده چند روز امدم پیشش .شوهرم شام میاد اینجا میخوره شب میره خونه خودمون🤪

خب اشتی باشین ک خوبه ماقهریم. هر وقت عکسمونو استوری میکنم رابطمون خراب میشه خدا میدونه کی چشمش به ما افتاده