2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه قرصه حل میشه من شب عید تیغ ماهی رفت پشت لوزم یعنی پاره آجرم خوردم نرفت پایین ۵ ۶ روز اونجا بود با کلی دررررررد نمیدونم کی رفت پایین چند روز بعدم دردش تموم شد ولی خیلی احساس بدیه واقعا

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اینکه قرصه حل میشه من شب عید تیغ ماهی رفت پشت لوزم یعنی پاره آجرم خوردم نرفت پایین ۵ ۶ روز اونجا بود ...

ببین وقتی تیغ ماهی یا هرچی گیر میکنه آب فقط دردو بدتر میکنخ نون نیمه جویده لقمه بزرگ فقط درستش میکنه😑تجربه دارم

ببین وقتی تیغ ماهی یا هرچی گیر میکنه آب فقط دردو بدتر میکنخ نون نیمه جویده لقمه بزرگ فقط درستش میکنه ...

ببین من نون نصفه نیمه جویده،لقمه بزرگ،برنج گلوله ،شیر داغ هر چی که فکر کنی به دفعات خوردم وامونده تکون نمیخورد یه جایی بود دستمم نمیخورد بهش یهو خودش رفت 

اب جوش قرص و اب میکنه؟

بله تا میتونی بخور به مرور آب میشه خداروشکر کن درد نداری من انگار میخ تو گلوم بود اونم نزدیک ۱۰ روز چون بعدشم که رفت پایین جاش درد میکرد چون فشار آورده بود

بله تا میتونی بخور به مرور آب میشه خداروشکر کن درد نداری من انگار میخ تو گلوم بود اونم نزدیک ۱۰ روز ...

ینی ده روز اونجا بود اب نشد؟من حس میکنم این خیلی کوچیک شده

ینی ده روز اونجا بود اب نشد؟من حس میکنم این خیلی کوچیک شده

چرا ۳ ۴ روز بود رفت پایین ولی تا ۱۰ روز جاش درد میکرد وامونده بعدشم تیغ ماهی که آب نمیشه ولی قرص میشه