2777
2789
عنوان

قانون جذب

165 بازدید | 23 پست

میخوام ب ی خواسته ای ک ی ماه تلاش کردم و نشد برسم میگن بنویسی میرسی بهش 

چطور باید بنویسم ؟ چ موقع بنویسم ؟تا چند روز بنویسم بعد چیکارشون کنم؟؟؟؟

اگ کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐حس میکنم واقعن قانون جذب هست 

دیشب داشتم فکر میکردم حالا خوبه تو کوچه دعوا بشه..ینی الکی 😂😂😂....خاک تو سرم آخر شب صدای داد بیداد میومد 

دیدم بله😨دعوا بزن بزنه

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

یکم خودم یادت میدم. اول این ک زمانش ک کی انجام میشه اصلا نباید فکر کنی. به این ک چطور ممکنه انجام بشه فکر نکنی. دوما ک برای داشته هات شکرگزاری کن بعد واس خواسته تم شکرگزاری کن یعنی فک کن انجام شده و حالا ک انجام شده می خوای شکرگزاری کنی. مثلا سپاس گزارم ک ب سلامت جسمی و روحی کامل رسیدم. همه رو لیست می کنی می نویسی بعد از اول شروع می کنی تکرار کردن سپاس گزارم و سعی کن بتونی سه دفعه بگی میگن یک رازی تو عدد 3 هس. حالا این وسط چیزی ک مهم احساست هس وقتی می نویسی باید احساس هیجان و شادی فراوان داشته باشی. نباید حس شک و تردید و ناامیدی داشته باشی. این یک تمرین 

تمرین بعدی این ک جملات تاکیدی داریم یعنی چی؟؟ جملات تاکیدی رو خودتم می تونی درست کنی برای خودت. چند تا مثال میگم. چطور میشه ب سلامتی کامل برسم؟؟؟؟ چطور میشه تو آزمون فلان موفق شم!؟؟ چطور میشه......؟؟؟ چطور میشه....؟؟؟؟ 

سوال بعدی 

اگر من ب سلامتی جسمی و روحی کامل برسم چی؟؟؟؟؟ 

اگر من تو آزمون فلان قبول بشم چی؟؟؟؟؟ 

اگر من.......... چی؟؟؟؟ 

سوال بعدی 

چرا من لایق سلامتی کامل هستم؟؟؟ چرا من لایق روابط عالی هستم؟؟؟ 

چرا......؟؟؟؟؟؟؟؟ 

تمرین بعدی : ذکر جمله استغفرالله ربی و اتوب الیه. جهت پاکسازی. می تونی نیت کنی مثلا برای افکار منفیم یا هر چیزی. اگر فقیری می بینی اگر تصادفی می بینی مریضی می بینی این جمله رو تکرار کن و ب هیچ عنوان بعدش ب اون اتفاق فکر نکن و برای کسی تعریف نکن