2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

1190 بازدید | 24 پست

سلام نوزاد من از ۴ ماهگی به بعد که شیر خودم رو نخورد و شیرخشک می‌خورد مشکل یبوست گرفت باگیگوز۱ و نان ۱ و روغن ام سی تی اویل نرمال میشد اما از ۶ ماهگی که شیرخشک رو۲ میدم یبوست گرفته همچنین شیرگاو هم خیلی یبوستش روشدیدمیکنه میخواستم ببینم همراه با گیگوز۲ میشه گیگوز۱ بدم نرمال باشه یا باید حتما ۲ مصرف کنم براش

تعداد رای : 2
نظرسنجی
درمان یبوست
0
0%
نوزاد۶ماهه
0
0%
بهترین شیرخشک
1
50%
غذای کمکی
1
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش آبم بده بخوره

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
یه بار ببلاک بگیر ببین خوب میشه پسر من با نان و گیگوز یبوست میشد چون آهنش زیاده ولی ببلاک خوب بود،ا ...

ببلاک کامفورت تلخ بود اصلا نمی‌خورد یه زمان کمی هم که استفاده کرد بازهم موثر نبود

اين شير چربترين شيره در نتيجع يبوست باهاش معني نداره. حتما دكتر گوارش چك كنه بچتو. يبوست رو جدي ب ...

دکارشناسان میگه باید با روغن بعلاوه نرمالش کنم ولی واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم که همیشه نرمال باشه

فقط روغن زیتون طبیعی دختر من ۶ ماهشه. از ۲ ماهگی یبوست شدید داشت.هربار ۲۰-۲۵ قطره روغن زیتون بهش می ...

کلا دارو و ایناروخیلی بدمیخوره فقط من باروغن زیتون طبیعی شکمی روچرب میکنم بعضی موقه ها خوبه بعضی موقه ها تاثیری نداره