25hannaneh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2868 عنوان بلیچینگ 93 بازدید | 7 پست فردا ۸ صبح وقت دکتر دارم همه ی کارای دندون پزشکیم تموم شد میخواد مرحله آخر و انجام بده اونایی که انجام دادن تجربه یا توصیه ای دارن؟میگن مواد لثه هارومیسوزونه درسته؟از گوگل که چیزی دست گیرم نشد 1402/03/27 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3277 اگه خوب محافظ لثه رو براتون نزنن،میسوزه ولی در عرض چند ساعت خوب میشه @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
25hannaneh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2868 اگه خوب محافظ لثه رو براتون نزنن،میسوزه ولی در عرض چند ساعت خوب میشه مرسی عزیزم یادم باشه تاکید کنم حواسشون باشه
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3277 مرسی عزیزم یادم باشه تاکید کنم حواسشون باشه معمولن خودشون سعی میکنن خوب کاور کننولی اگر در حین کار احساس سوزش کردی بهشون بگوبعد از بلیچینگ هم دندونات حساس میشه حتمن مسکن بخور و از خمیر دندون ضد حساسیت استفاده کن @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
25hannaneh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2868 معمولن خودشون سعی میکنن خوب کاور کنن ولی اگر در حین کار احساس سوزش کردی بهشون بگو بعد از بلیچینگ ه ... تایم طولانی این حساسیته ادامه داره؟
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3277 تایم طولانی این حساسیته ادامه داره؟ نه به مرور از بین میرهبلیچ فقط توو مطب میخای انجام بدی؟ یا بلیچ خونه هم داری؟ @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
25hannaneh مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2868 نه به مرور از بین میره بلیچ فقط توو مطب میخای انجام بدی؟ یا بلیچ خونه هم داری؟ نه فقط تو مطب جرم گیری لازم دارم دکترم زیر بار بلیچ نمیرفت امروز گفتم دکتر خودت انجام ندی میرم جای دیگه میخوام سفید کنم گفت چاره ای نیست کوتاه نمیآییم انجام میدم میخواستم کامپوزیت کنم کلی دعوام کزد که دندونات عالیه سمپوپلاکت یه همچین اسمی داشت از اونا انجام داد چند تام روکش داشتم زیبایی گذاشتم
ghazal_asar عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 3277 نه فقط تو مطب جرم گیری لازم دارم دکترم زیر بار بلیچ نمیرفت امروز گفتم دکتر خودت انجام ... اره اگه دندونات خوب و ردیفه فقط با رنگش مشکل داری همون بلیچ خوبه @mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️