کسی هست ک یا خودش رفته باشه یا از اطرافشون اطلاعی داشته باشه یه چنتا سوال تخصصی بپرسم؟ کسی ک بخاد بره دانشگاه ترکیه شهریش با خرج خرد و خوراک چقد هست؟؟؟ خرج خونه و خورد و خوراک و جای خواب خونه اشنا هست-شهریش ترمی چقد میشه؟؟ دانشگاه خصوصی منظورمه. لطفا اگر میدونید دقیق بگید اگر اطلاعاتی دارید
یهصلواتمیفرستیواسه یکی شدن حکمتخداوحاجت دلمفرستادی بگوبراتبفرستم:)برماگذشتآنچهنبایدمیگذشتباقی عمرهرچهبادا بادا حکمتخداانگارنمیخوادبادلم یکی شه وقلبم شکسته دنبالچیزیتوتاتاپیکاممیگردیگلمن؟ این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره چهطوری زندگی کنی، اگه خونه تنها بخوای بگیری تو استانبول زیر ۶۰۰۰ هزار لیر فکر نمیکنم خونه پیدا کنی، ولی اگه بری همخونه پیدا کنی یا تو خوابگاههایی که به خانمها میدن شاید ۴۰۰۰ لیر هم باشه. خرج خورد و خوراک هم بستگی داره چی بخری و کجا بخری ولی در کل بهنظرم یه آدم مجرد تنها شاید حدودا ۳۰۰۰ لیر یا همین حدود هزینه مواد غذایی داشته باشه در ماه. بعلاوه هزینه رفتوآمد، البته با استانبولکارت دانشجویی خیلی کمتر میشه. حالا اگه جای خواب خونه آشنا داری که خب خیالت از بابت اجاره راحته. درمورد دانشگاهها هم من دقیق نمیدونم، از سایت خودشون میتونی دربیاری. اما دانشگاههای انگلیسی زبان گرونترن (تا ۱۴۰۰۰ دلار هم دیدم) اما خب دانشگاههایی که کورسشون به ترکیه ارزونتره شهریه معمولا تا جایی که میدونم. بعضیها هم هستن خصوصیها که دوره یک ساله قبل از شروع کورس، کلاس زبان ترکی میذارن، امسال یکی از همکارهام ثبتنام کرد همسرش برای کل مقطع لیسانس اگه اشتباه نکنم ۴۰۰۰ دلار. در کل ولی خودت نگاه کن سایت دانشگاهها رو از هر حرف و منبعی معتبرتره.
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit
ولی اگر در رابطه با دوست پسر بود ۶هزارتا بازدید میخورد و ۱۶۰۰ کامنت-اگر درمورد خیانت بود حداقل ۲ میلیون بازدید میخورد و حدود ۸۰۰تا کامنت اگر برای طلاق بود همه وکیل بودن اما برای درست ۴نفر اطلاعات نداره بده به ما؟؟؟ جای تاسف داره-جامعه مریض افراد مریص هم پرورش میده
دانشگاه سالانه هشتصد البته سال پیش پرسیدم برای پرستاری
مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش میکنی پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه میکنه آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمیخوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚
جای خواب و غذا کلادارم و لباس و پوشاک هم نمیخام-کلا ۴ترم بیشتر نیست رشتم -فقط شهریه هر ترم چقد میشه؟ ...
دانشگاه رو دقیقا نمیدونم عزیزم همهجورهش هست، ببین کدوم دانشگاهها میخوای بری مد نظرته، اسم رشته + اسم دانشگاه و tuition fee رو سرچ کن برات میاره (یا اگر ترکی بلدی که چه بهتر به زبان ترکی همهش رو سرچ کن).
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit