2777
2789
مردا غیر مستقیم ندارن تابلو ان

نه همشون 

یکی بود خیلی غیر مستقیم و پنهونی حواسش بهم بود همیشه بعدا فهمیدم چون 1 ماه قبل از اینکه منو ببینه رل زده بود نمیتونست بیاد سمتم😑

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
درست. مال ما خیلی تابلویه پس :))

مال منم از ب بسم الله اومد گفت من از تو خیلی خوشم اومده😂

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو حالت داره

یا روی دختره غیرتی و حساس میشن. کجا میری؟ چرا میری؟ اون کی بود کنارت؟ فلانی آدم مناسبی برای رفاقت با تو نیست و ...

یا قابلیت‌هاشونو جلوی دختره به نمایش میذارن. مثلا اگه زورش زیاده، به یه طریقی اونو به دختره نشون میده.

واسه اینکه بتونه به دختره بفهمونه که من می‌تونم تکیه‌گاهت باشم.

شرابطه سخته خانواده ها سخت میگیرن وگرنه پسرا خیلی از خداشونه

ببین من خودشونو میگم

حتی نمیاد جلو ک بهم بگه میخوام باهات حرف بزنم

هممممه میدونن از من خوشش میاد پر پر میکنه خودشو ولی حتی 1 کلمه حرف نمیزنه باهام😒

منتظرش نیستم ولی سواله برام ک چرا هیچ حرفی نمیزنه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
دو حالت داره یا روی دختره غیرتی و حساس میشن. کجا میری؟ چرا میری؟ اون کی بود کنارت؟ فلانی آدم مناسبی ...

اگه آشنا باشه چی؟ دست و بالش برای هرکاری بسته باشه....

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
ای ای

تو هم اعتقاد داری ک لعنت به شانسم اره؟ 😂

پسری نیست ک بخوام باهاش ارتباط داشته باشم ولی اگه دوس دختر نداشت بهتر بود خیلی جذابه لعنتی😂

مال منم از ب بسم الله اومد گفت من از تو خیلی خوشم اومده😂

دست راستت رو سر من😂

چرا هر کی ازم خوشش میاد نمیاد جلو الان ک فکرشو میکنم 2 نفر اینجوری بودن تا حالا😟

دو حالت داره یا روی دختره غیرتی و حساس میشن. کجا میری؟ چرا میری؟ اون کی بود کنارت؟ فلانی آدم مناسبی ...

اگه (ببخشید)خر باشه دوستشو جلوت کتک میزنه😬

جلوش بگن تو خواستگار داری، قیافش و رفتارش یهو ناجور میشه. میفهمی که استرس گرفته.

رفتاراش ضد و نقیض دارن و بیشتر منو گیج میکنه...

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
دست راستت رو سر من😂 چرا هر کی ازم خوشش میاد نمیاد جلو الان ک فکرشو میکنم 2 نفر اینجوری بودن تا حال ...

به دلت بد راه نده شاید خجالتی یا لایق تو نیستن

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
به دلت بد راه نده شاید خجالتی یا لایق تو نیستن

ممنون عزیزم❤

یکیشون خیلی خوب بود لعنتی😂

همکاراش پیشش بودن یه حرکت هم زد واسه جلب توجه ولی به جایی نرسید😂بعدشم دیگه نه من اونو دیدم نه اون منو حیف شد😂😂😂

من نیمه گمشدمو میخوام😭کاش زود بیاد

تو هم اعتقاد داری ک لعنت به شانسم اره؟ 😂 پسری نیست ک بخوام باهاش ارتباط داشته باشم ولی اگه دوس دخت ...

اگر نمیخوای باهاش باشی چه فایده بذار با دوست دخترش باشه

Yes, but she will come back in pieces, not all at once.