همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
هیچی بابا این روزا پسرا خیلی یجوری شدن هرررر کاری میکنن جز اینکه پاپیش بذارن 😒😒😒
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞
هیچی بابا این روزا پسرا خیلی یجوری شدن هرررر کاری میکنن جز اینکه پاپیش بذارن 😒😒😒
شرابطه سخته خانواده ها سخت میگیرن وگرنه پسرا خیلی از خداشونه
فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞