2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 85 پست
من تو دوسال نامزدی کل وسایلمو گرفتم اونم اینجوری ک مثلا عیدی هایی ک جمع میشد،پولایی ک نامزدم میداد ، ...

منم نصف وسایل کوچیکه با ما بوده با پس انداز خودم گرفتم 

ولی هنوز خیلی چیزا مونده 

مخصوصا اینکه شوهرمم میخواد از کارش بیاد بیرون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال باش مطمعن باش از همه ایم دوران میگذری فقط باعث استرس الکی میشه بعد چند سال دیگ دور از جونت اث ...

دقیقا اینا رو میدونم و دنبال یه راهیم که بتونم کمتر فکر کنم 

میرم بیرون، ورزش میکنم بازم مغزم پره

خب چرا تو این شرایط میخواد کار نکنه

میگه میخوام کار خودمو راه بندازم، برای خودم کار کنم 

میترسم با این شرایطی که داریم کارش نگیره و 

الان ماهی 5 میلیون قسط میده وام ازدواج هم که بیاذ میشه ماهی 9 تومن تقریبا میترسم از پسش بر نیایم

دقیقا اینا رو میدونم و دنبال یه راهیم که بتونم کمتر فکر کنم  میرم بیرون، ورزش میکنم بازم مغزم ...

عزیزم من پزشک نیستم ولی من مامانم ی قرصی میخوره عوارض خاصی هم نداره فقط یکم اشتها زیاد میکنه باعث میشه بیخیال بشی درواقع کل فامیل میخورن .برو پیش روانپزشک بهش بگو بهت قرص بده .یا میتونی آنلاین فک نمیکنم گرون هم باشه با این روانشناس ها ی وقت بگیری باهاشون صحبت کنی باعث میشه که خیلی سبک بشی و ذهنت آزاد بشه.امیدوارم که بهترین اتفاق ها برات بیوفته عروس خانم 😍

#انسانیت
عزیزم من پزشک نیستم ولی من مامانم ی قرصی میخوره عوارض خاصی هم نداره فقط یکم اشتها زیاد میکنه باعث می ...

پر خوری عصبی دارم و خیلی رعایت میکنم چاق نشم 

قرصه خیلی اشتها رو زیاد میکنه؟ 

مرسی از راهنماییتون عزیزم 😘

پر خوری عصبی دارم و خیلی رعایت میکنم چاق نشم  قرصه خیلی اشتها رو زیاد میکنه؟  مرسی از را ...

نه خیلی زیاد نمیکنه به خود دکتره بگی میخوام اشتها رو زیاد نکنه خودش میگه باید کی بخوری ولی واقعا خیلی اثر داره و خیلی آرامش بخشه .خواهش عزیزم 

#انسانیت

من تاپیک های قبلی شمارو نگاه انداختم

دختری هستی که خیلی خودتو فدای بقیه میکنی

اجازه میدی برات تصمیم بگیرن ،دستور بهت بدن چه پدر چه شوهر

خب شما بعدا سرکار هم بری کارفرما سوارت میشه

کلا یکم مظلوم بنظر میای و اجازه دخالت و دستور به بقیه میدی.یذره علیه این شرایط اقدام کن و نذار بقیه حرفشونو به تو اجبار کنن.راجع به تاپیک فعلیت، جهیزیه و خونه جور کردن بر عهده پدر و همسرته، تو حرص نخور ، خودتو درگیر مسائل مالی نکن،انشالله جور میشه ، مغزتون پای مسائل مالی نذار چون الان کاری از دستت برنمیاد

کارش چیه و اگه راه بندازه درآمدش بیشتر میشه؟

الان توی سوپر مارکت بزرگ 4 تا شریکن که 2 تا از شریکا اذیت میکنن

میگه میخوام سهممو بگیرم میوه فروشی بزنم 

درامدش و سختیش با سوپری که الان شریکن تقریبا یکی هست و خواسته که منم باهاش همونجا کار کنم

ولی میترسم نگیره و با این شرایطی که داریم فشاری که رومون هست ده برابر شه

الان توی سوپر مارکت بزرگ 4 تا شریکن که 2 تا از شریکا اذیت میکنن میگه میخوام سهممو بگیرم میوه فروشی ...

بهش بگو فروش لوازم بهداشتی مثل دستمال کاغذی و شوینده و ... رو بررسی کنه.از میوه فروشی کم دردسرتر وراحتتره و من بین اطرافیان دیدم سود خوبی دارن