2777
2789

بعد از یه بارداری سخت ک ۹ ماه خوابیده بودم بخدا فقط تا دکتر میرفتم میومدم و همش خوابیده بودم چندبار بستری شدم بارداری دوقلویی داشتم خیلی سختی کشیدم 

الانم یک ماهه زایمان کردم فقط یبار شوهرم برد بخیه هامو بکشم یه دور هم زدیم.

الان همش دارم بچه داری میکنم سر جای خودم هی پیچ میخورم ۲۴ساعته کمر ندارم دیگه 

گفتم بریم بیرون یه دور بزنیم جمعس مامانم اینا هستن بچه هارو نگه میدارن احساس میکنم میخوام بپکم

میگه کار دارم در صورتی ک خواب بود تا غروب 😞

ازین میسوزم ک بهم اهمیت نمیده یبار خودش نمیگه هلاک شدی بیا بریم یه دور بزنیم.همش باید التماس کنم.

افسردگی بعد زایمان هم گرفتم تازگی بهتر شدم 

همش میرم اینستا میبینم همه شادن و به گردشن

اصلا بیرون نرم اینکه شوهرم براش اهمیتی نداره حال من خیلی میسوزنتم.

از حال چندبار گفتم خدایا منو ببر دوباره میگم اینا همه از افسردگیه خدایا هرچی میگم جدی نگیر من همه چرت و پرتی میگم این روزا😭😭😭😭😭😭😭بگردم برای بچه هام.

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته حق داری خدا کمکت کنه

دوران نوزادی بچه ها جو خونه بد میشه شرایط روحی اعضا خانواده یجوریه. هر چی بگذره خیلی بهتر میشه خدا کمکت کنه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

مردا درک نمیکنن متاسفانه. منم مثل شما بودم.  فک میکنم بعد زایمان دیگه تموم شد.           من بااینکه آدم کینه ای نیستم و به زندگیم علاقه دارم.. ولی کینه اون روزا مونده رو دلم.  نمیتونم شوهرمو ببخشم. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خیلی سخته حق داری خدا کمکت کنه دوران نوزادی بچه ها جو خونه بد میشه شرایط روحی اعضا خانواده یجوریه. ...

ممنون عزیزم باور کن چندبار مرگمو از خدا خواستم ولی از روی اعصاب و روحیه بدمه خیلی داغونم این روزا فقط نگاه بچه هام مبکنم یکم خوب میشم اما خیلی خستم خیلی

چقدر درک ما زنا بیشتر از مرده منم خیلی بعد زایمان افسردگی گرفتم شوهر م بهم کمک نمیکرد تا زودتر خوب بشم خودم کم کم حالمو خوب کردم .انکار وقتی بچه بدنیا بیاد مرد بیشتر فاصله میگیره از زن بجای اینکه دورش بگرده 

مردا درک نمیکنن متاسفانه. منم مثل شما بودم.  فک میکنم بعد زایمان دیگه تموم شد.    &nb ...

من خیلی حالم بده خیلی داغونم 

چقدر درک ما زنا بیشتر از مرده منم خیلی بعد زایمان افسردگی گرفتم شوهر م بهم کمک نمیکرد تا زودتر خوب ب ...

دقیقا 

اخه من و شوهرم خیلی عاشق پیشه هسیم 

این روزا سرش خیلی شلوغه اما میتونه هم یک ساعت برای من وقت بزاره 

من خیلی حالم بده خیلی داغونم 

کمک بگیر از مادری خواهری کسی.. 

درکت میکنم عزیزم. منم بارها از خدا خواستم می‌خوابم دیگه بیدار نشم..  غم دنیا رو دلم بود..   اما  میگذره.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
دقیقا منم همینطوریم هربار میخوام بهش محبت کنم دوباره همه چی یادم میاد .

خیلی کمکم میداد تو خونه. حتی شبا بیدارمیشد کارای بچه رم انجام میداد. مثل بچه هی میگفتم اینو بیار اونو بیار.. آب بده. جارو بکش.. همه اینارو انجام میداد. بهترین خوراکیارو می‌گرفت. 

من تا مدت ها غذا نمیپختم. 

اما محبت نمی‌کرد.. حال روحیمو درک نمی‌کرد.. غروب میگفتم بریم بیرون می‌گفت سرده.. داشتم خفه میشدم غم دنیا رو دلم بود.. بدنم بدفرم شده بود.. بخیه م عفونت کرده بود هی خونابه میومد از زخمم... اذیت های شیردهی. 

انتظار داشتم دل به دلم بده ..    همه کینه شده تو دلم