2777
2789
عنوان

درمان کهیر

66 بازدید | 1 پست

سلام عزیزان درمانی برای کهیر سراغ دارید؟

من بعد عید کهیر می‌زدم ولی با قرص هیدروکسی زین قطع میشد، چندروز پیش کهیر زدم دیگه با قرص قطع نشد رفتم درمانگاه قرص و آمپول دادن قطع نشد ، رفتم متخصص آلرژی باز هم قرص و آمپول باز هم جلوش رو نرفتم ، همش بیشتر میشه آنقدر اذیتم می‌کنه هر روز درمانگاهم همون قرص و آمپول ها تکراری هیچ اثری هم ندارد اصلاً تهش اینه که چند ساعت آروم میشه، امروز که دیگه انقدر زیاد شد انقدر حالم بد شد که لرز کردم و استفراغ و ... هیچی هم نمی‌تونم بخورم از ترسم ، اصلاً هیچ دارویی جلوش رو نمیگیره همینطور داره بیشتر میشه ، کاسنی هم امتحان کردم، سدر و ماست هم زدم روش اما جلوش رو نگرفت 

راهی سراغ دارید؟

#جان_فدا💚                                                       ته رویای منه کربلا...علت اشکای منه کربلا...خونهٔ آقای منه کربلا...🖤

شوهر من یکسال درگیر کهیر بود مثل شما انواع دارو خورد ولی دوباره برگشت با طب سنتی الان خیلی کم شده و می‌تونه همه چی بخوره هنوزم داره درمان می‌کنه ولی تقریبا خوب شده یه دوره دیگه درمان انجام بده تموم میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹