2777
2789
عنوان

باردارا🙁

95 بازدید | 14 پست

سلام خانما

۱۸ هفته ام چند وقته دوطرف شکمم قشنگ تکون میخوره 🤔یعنی دوتا بچس🤨اخه دختر عمم تو ۵ ماهگی فهمید دوقلو داره

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

وا مگه میشه 

دختر عمت مال چند صد سال پیشه مگه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا مگه میشه  دختر عمت مال چند صد سال پیشه مگه

بچس دوسالشه 

انگاری پشت هم بودن دیده نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب واسه منم دو طرف تکون میخوره ولی یدونس   شاید یطرف پاشه یطرف سرش باهم تکون میده

واقعا

اخه ۱۸ هفته انقدر بزرگ شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا اخه ۱۸ هفته انقدر بزرگ شده

بارداری اولم همینجور بود تازه ۱۶ هفته حس کردم تکون میخوره دوطرف بود

اگه دوقلو باشن از سونو قلب ک مشخص میشه 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

بچس دوسالشه  انگاری پشت هم بودن دیده نشده

اره گاهی این اتفاق میفته.

نی نیتون چیه؟ 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خب بچه یه جا ساکن نمیمونه. مثه ماهی وول میخوره تو شکم

اخه تجربه نداشتم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه تجربه نداشتم😅

عزیزم😍تجربه اولتونه پس. براهمین سواله برات

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
بچس دوسالشه  انگاری پشت هم بودن دیده نشده

چ عجیب 

تو ازمایش هم مشخصه 

چه برسه ب سونو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز