2777
2789
عنوان

تاخیر فرزندم

2856 بازدید | 55 پست

کودکم مشکلات حسی داره از ۱۴ماهگی دارم کار میکنم دیگه خسته شدم هنوز گفتارمان بچه دوسالس ۴سالو نیم کسی تجربه مشابه داره یا اطلاعی داره درمورد اختلال حسی

من خود آن سیزده ام که 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پسرم ۵سالو نیم هست همین مشکلات بچه شمارو داره🥺

خیلی سخته ولی من به گذشته نگاه میکنم ک چقدر پیشرفت کرده اینجوری حالم بهتر میشه ولی وفتی که با همسناش مقایسه میکنم نا امید میشم 

من خود آن سیزده ام که 

از چند سالگی شروع کردین و تشخیصش چی بوده تشخیص کودک من ضعف حس عمقی هست و 4سال با نگرانی دارم سر میکنم این خیلی بده 

من خود آن سیزده ام که 

باید خیلی کار کرد دکتر تکامل به من گفت ک حتی ی ساعتم نباید ب حال خودش بزاری و یک روزم یک روزه باید مداوم کار کنی نا امید نباش از صبح تا شب کار کن حرف بزن من حسرت میخورم ک کاش از همون شش ماهگی شروع کرده بودم اختلال هست و درمانش نیاز ب صبر و زمان بره 

من خود آن سیزده ام که 

از چند سالگی شروع کردین و تشخیصش چی بوده تشخیص کودک من ضعف حس عمقی هست و 4سال با نگرانی دارم سر میکن ...

یکی میگه توی طیف اوتیسمه یکی اوتیسمو رد میکنه، یکی میگه حس عمقی مشکل داره یکی میگه حس عمقی مشکلی نداره یکی میگه فقط تأخیره خلاصه که هرکی یه چیزی میگه و هنوز مشکلش قطعی شناخته نشده😥

یکی میگه توی طیف اوتیسمه یکی اوتیسمو رد میکنه، یکی میگه حس عمقی مشکل داره یکی میگه حس عمقی مشکلی ندا ...

میتونم بپرسم چند سالشه و اینکه اوتیسم ارتباط هستش ارتباطش خوبه تماس چشمی داره و این مشکلات حسی مشترک بین بچه های اوتیسم و بچه هایی ک اوتیسم نیستن ب من از اول گفتن اوتیسم نیست چون ارتباط چی و ارتباط دخترم خوب بود ولی تو محیطی شلوغ اذیت میشد و گریه میکرد و من شک میکردم ب اوتیسم ک کاملا جداست بحثش ب منم گفتن شاید تاخیر باشه هزارتا حرف زدن خودمم نمیدونم ک چی هست مشکلش جدیدا هم میگن آپراکسی 

من خود آن سیزده ام که 

میتونم بپرسم چند سالشه و اینکه اوتیسم ارتباط هستش ارتباطش خوبه تماس چشمی داره و این مشکلات حسی مشترک ...

متولد خرداد ۹۷ هست پسرم، ارتباط چشمیش و واکنش به اسمش تا۳سالگی خوب بود یهو  یه جورایی صفر شد باز الان ۶ماهی میشه داره بهتر میشه حدودا فکر میکنم ۶۰درصد شده، با بچه ها بلد نیست درست ارتباط برقرار کنه فقط بچه های کوچیکتر از خودشو میره بوسشون میکنه ناز میکنه، همسنای خودش هم فقط دوست داره باهاشون کشتی بگیره وگرنه بازی دیگه یا ارتباط کلامی بلد نیست

میتونم بپرسم چند سالشه و اینکه اوتیسم ارتباط هستش ارتباطش خوبه تماس چشمی داره و این مشکلات حسی مشترک ...

اگه ارتباط چشمیش و رابطه اجتماعیش خوبه یا اگه یه بازی رو بهش توضیح بدی سریع متوجه میشه خیلی خوبه دیگه اوتیسم نمیتونه باشه

متولد خرداد ۹۷ هست پسرم، ارتباط چشمیش و واکنش به اسمش تا۳سالگی خوب بود یهو  یه جورایی صفر شد با ...

مثلا قائم موشک بازی میکنه ولی کامل نمیتونه قوانین رعایت کنه نقاشیم فقط سرسره میکشه با پله هاشو ی سری خط ک میپرسم میگه س ینی ستاره ولی با بچه ها ارتباط گیریش بد نیست ولی بیشتر بقیه میان سمتش و بیشتر بزرگترها و تعقیب میکنه و کارهاشون تقلید میکنه کوچیکترهام زیاد دوس نداره ناز میکنه و بوستون میکنه خیلیم بخاد کلامی ارتباط بگیره یا سلام میده یا میگه عزیزم 

من خود آن سیزده ام که