2777
2789
عنوان

فر‌فریا بیاین

308 بازدید | 36 پست

من موهام موهام فره قبلا چیزی بهش نمیزدم وز میشد و پف میکرد جدیدا موس گرفتم بعد حموم میزنم خیلی خوشکل میشه 

میخواستم ببینم مشکلی نداره اگه همیشه بزنم؟ موهام نمیریزه؟ موس بهتره یا ژل؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میری بیرون موس بزن روزای معمولی کرم مو پنتن بزن

برا چی خوبه این کرم ?

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

کجا گرفتی؟

منم موهام فره بعد حموم شونه میزنم بعد با سشوار خشک میکنم فر جیمونه

ولی وقتی بخوابم پاشم فرش به هم میریزه😕باید شونه کنم

اگه خوبه ضرر نداره منم بزنم

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

من موهام فره و هیچی نمیزنم 

وز هم نمیشه 

چون روزی دوبار میرم حمام همیشه خیسه😂 دیگه وقت نداره وز شه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من فرفری ام و موهامو شونه نمیکنم واسه همین اصلا وز نمیشه. تو حموم با ماسک مو هر شب گره هاشو باز میکنم فقط. بدم میاد از موس چون خشک میکنه‌. کتیرای رقیق خودت درست کن هم واسه مو خوبه هم حالتشو قشنگ میکنه بدون خشکی

عزیزم حالا خیسو فر میمونه با موس

؟

من برا دخترم ک دوسالشه کرم مو پنتن گرفتم.روی موی خشک استفاده کردم براش اصن خوب نشد.ب نظرت چیز دیگ بگیرم یا با موی خیس بهتر میشه؟میخوام حالت فر خیس یا همون براق بدون وز وایسته.