2777
2789
عنوان

کورتاژ و حاملگی

7318 بازدید | 58 پست

بعد از کورتاژ خوبه ک زود حامله شد یا فاصله انداخت؟  

اگه زود حامله بشم احتمال سقط دوم بیشتر نمیشه؟ 

اگه فاصله بندازم بعدش ب مشکل نمیخورم؟ 

تورو خدا اگه اطلاعاتی دارین بگین گیج گیجم و خیلی نگران نمیدونم چیکار کنم 😔😭💔

بعضیا میگن رحم پاکه زود حامله میشی و خوبه اگه فاصله انداخت دیگه حامله نمیشی یا سخت میشی بعضیام میگن رحم هنوز اماده نیست و لیزه و این چیزا... 

بچه اولم بود و تو شیش هفتگی بخاطر اینکه رشد نکرده بود و ضربان نداشت کورتاژ کردم 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقدام کن عشقم‌من خودم ۳ ماهگی کورتاژ کردم یه دو نفرم بودم مثل شما ۶ هفتگی سقط کردن همون ماه اول گرفت براشون مشکلیم نداشتن اما خوب از نظر خونرسانی و اینا برا خودت کمی سخته کم خونی میگیری باید قرصا خارجی حتما استفاده کنی 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
اینو باید از دکترت بپرسی

دکترم بهم گفت بعد دوماه اقدام کن ولی تو اطلاعاتی ک بیمارستان بهم داد نوشته بعد سه دوره پریودی منظم هرکی یه چیز میگه

سه ماه بمون  من اما بعد از 40 روز اقدام کردم ینی بعد از یک دوره پریود شدن  اما الان ک 6 ...

انشالله زودتر جفتمون حامله بشم و هرکی منتظره

من ۳ماه به خودم استراحت دادم.البته بگم‌که این ۳ماه فقط و فقط چیزای مقوی خوردم و تمام ازمایشا حتی زنتبک خودم و همسرم دادیم که خدای نکرده مشکلی نبوده باش

وقتی اقدام کردم شکر خدا ۶ ماه بعدش جواب گرفتم

البته به لطف خدای بزرگ

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
دکترا میگن حداقل ۶ ماه فاصله بندازین بدن قوی تر بشه وگرنه احتمال سقط بیشتر بع عروس عموی من اونجوری گ ...

دکتر من گف 2 ماه 😑🤦‍♀️

اقدام کن عشقم‌من خودم ۳ ماهگی کورتاژ کردم یه دو نفرم بودم مثل شما ۶ هفتگی سقط کردن همون ماه اول گرفت ...

من هنوز چند روز از کورتاژم میگذره از نظر روحی داغونم میترسم ب مشکل بخورم یا دوباره سقط بشه

اقدام کن عشقم‌من خودم ۳ ماهگی کورتاژ کردم یه دو نفرم بودم مثل شما ۶ هفتگی سقط کردن همون ماه اول گرفت ...

خودم بدرک فقد بشه ک بچه داشته باشم😔

من هنوز چند روز از کورتاژم میگذره از نظر روحی داغونم میترسم ب مشکل بخورم یا دوباره سقط بشه

توکل بخدا . میگم من یکسال وایسادم باز بچه دومم افتادم به خونریزی و لکه بینی اما شکر خدا موند برام اما اونا که کاینستادن سریع رفتن اقدام ماه بعد مشکلیم نداشتن یکیشون که ۳ومی الان حاملس اینقدر عشق بچس 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
من ۳ماه به خودم استراحت دادم.البته بگم‌که این ۳ماه فقط و فقط چیزای مقوی خوردم و تمام ازمایشا حتی زنت ...

منم دارم استراحت میکنم و بدنم و تقویت میکنم میشه دقیق بگید چه ازمایشایی دادین؟  ازمایش سقط مکررم دادین؟ بعد الان بدنیا اومده بچتون؟ 

توکل بخدا . میگم من یکسال وایسادم باز بچه دومم افتادم به خونریزی و لکه بینی اما شکر خدا موند برام ام ...

انشالا منم همینجوری باشم  دوماه دیگه اقدام میکنم لطفا دعا کنید برام