2777
2789
عنوان

قهر کنم یا ن

292 بازدید | 26 پست

بچه ها من تو شهر شوهرم غریبم، هفته ای یبار پنجشنبه شب ها جمع میشن با دوستاش پیش هم و پی اس(بازی فوتبال) بازی میکنن. همیشه با قهر و اینکه تو نمیزاری من تفریح کنم بچه ها میگن زنت گیر میده و فردا زود میام بریم بیرون جمعس و این حرفا گولم میزنه منم مجبوری میگم برو چون نره همش برام تو قیافس

الانم دیشب رفته هنوز نیومده، منم شاغلم فقط جمعه ها تعطیلم برا استراحت و تفریح 

بعد دوستشو دیدم میگه یکم راحتش بزار، بزار برا خودش باشه گفتم میخواس زن نگیره 

الان حق دارم اومد قهر کنم یا ن

حتی ب دیگران هم اجازه دخالت تو زندگی رو میده ب دوستش چ مربوط من میخوام جمعه ها با شوهرم برم بیرون و پیشم باشه؟ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگ طبق قولی ک داده عمل نکرده حق با توعه عزیزم کاری کن ازت فراری نشه بلکه باتو بیشتر بش خوش بگذره توام باش پی اس بازی کن یا واس پنجشنبه برای خودت برنامه بریز باید باهم مدارا کنین 

شکوفه بزن سبز شو

قهر نکن خودت و بگیر و سرد باش لباس تمیز قشنگ بپوش ب خودتم برس بعد ک پرسید قشنگ چی شده با دلگیری بگو دلت میخواسته پیشش باشی و بگو دوست نداری ک تفریحش و ازش بگیری ولی دوست داری باهاش وقت بگذرونی بگو ی ساعت معین کنه وقتی پنج شنبه میره زود بیاد 

اگ‌ خودم بودم خفش میکردما ولی اینجوری با غر و دعوا جواب نمیده قبلا ک غر زدی این دفعه اینجوری کن حسابی خوشگل کنیا 

اره باهاش صحبت کن اروم.بگو بین این اوقاتی ک واسه دوستاتی ی روزم واسه من کنار بزار یا بگو مثلن عزیزم هفته بعد جمعه بریم سینما پارک تفریح یا با هم برین ی سفر ی روزه جمعه ها

اره میخواست مجردی برگرده چرا زن گرفت. ادم زن میگیره با زنش تفریح میره

منم میگم حالا قبلا سال تا سال اینارو نمی‌دید حالا یادش افتاده تفریح با دوستاشو میخواد