2821
2789
عنوان

پسر عممم...

283 بازدید | 16 پست

من به پسر عمه دارم زیاد خوشگل نیست ولی زشتم نیست خوبه ‌. بچه مثبت هست و تو خانواده فرهنگی بزرگ شده و با ادب و یکم خجالتی و مغرور هست چون مامان و باباش هردو معلم هستن و مثبت بارش آوردن

دانشگاه میخونه و ازم بزرگتره تازگیا احساس میکنم ازش خوشم میاد ولی اون رو نمیدونم چون مثبت هست اصلا نمیتونم حسمو بهش بگم چیکار کنم بنظرتون ؟یعنی غیر ممکنه بتونم بهش بگم و البته اینم بگم مغرور هم هست فقط همیشه وقتی همو میبینم فقط یه سلام و احوالپرسی ساده میکنیم وضعشون هم خوبه یعنی عالیه چطوری مخشو بزنم بنظرتون ؟

یعنی میشه مخ همچنین آدمایی رو زد؟؟؟

مخ زنی بلد نیستم متاسفانه  

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه همون اول کاری بری بگی خوشم اومده

مخش زده نمیشه کنده میشه🤓

باید باهاش ارتباط بگیری بیشتر از ی سلام وعلیک پیش بری تا بفهمی مزه دهنش چیه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
وقتی مامان باباش معلمن هردو چطوری وضعشون عالیه تو نگو یکاری کن خودش بیاد جلو

نه بابا از معلمی نیست کلی ارث و اینا از پدر باباش براشون رسیده و اینکه پدر باباش کارخونه داره از اونجا هم در آمد دارن خیلی پولدارن در کل

کلی خونه دارن که اجاره دادن پولشو میگیرن😂

نه بابا از معلمی نیست کلی ارث و اینا از پدر باباش براشون رسیده و اینکه پدر باباش کارخونه داره از اون ...

او خوش شانس 

اگه آیدی اینستاشو داری با پیج فیک پیام بده بعد شروع کن از خانوادش بپرش بگو چند تا دختر عمو و دایی داری بعد یجوری ک انگار حساس شدی بگو خوشکل هستن یا ن و...

ب عنوان ی دختر چیز برو جلو با پیج فیک نظرشو راجب خودت بپرس

او خوش شانس  اگه آیدی اینستاشو داری با پیج فیک پیام بده بعد شروع کن از خانوادش بپرش بگو چند تا ...

نمیدونم داره یا نه

فکر کنم نداره چون کلی دنبالش گشتم  تو اینستا نبود 

شاید هم با یه اسم دیگه ای تو اینستاگرامه

آخه میترسم بفهمه😂

وا از کجا می‌فهمه ؟!

خیلی راحت با یه شماره ناشناس تو یه گروه عضوش کن بعد خودت هم با یه شماره دیگه و پروفایل فیک تو همون گروه عضو شو بهش پیام بده بگو از تو گروه اومدم پی ویت میشه آشنا شیم لطفاً(تو این زمینه مخ زنی استادم من 😂)

یا میگه سراغ دارم کسیو که هیچ یا اوکی میشی باهاش بعد خیلی رک بهش میگی من دختر داییتم و فلان (وقتی از حسش مطمئن شدی)

او خوش شانس  اگه آیدی اینستاشو داری با پیج فیک پیام بده بعد شروع کن از خانوادش بپرش بگو چند تا ...

آره گلم فکر خوبیه خودمم همین فکر رو داشتم ولی بنظرت اگه با شماره خودم یه پیج فیک بزنم پیش پیام بدم ممکنه کلی تلاش کنه آخرش بفهمه منم؟

وا از کجا می‌فهمه ؟! خیلی راحت با یه شماره ناشناس تو یه گروه عضوش کن بعد خودت هم با یه شماره دیگه و ...

قربونت برم باشه بزارین ببینم چی میشه اکه بشه واسع همتون شوکولات و لباشک میخرم😂