2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه عید خودم رنگ کردم تازه کل موهامو دکلره کردم دادم شوهرم گذاشت واسم چون کس دیگه‌ای رو نداشتم

آفرین...اما من بلد نیستم...خدایی سخته...هربار انجام دادم،آنشرلی شدم

چطور رنگ کردی؟

کرم دکلره و اکسیدان ۱۲درصد گرفتم اگر وارد نباشی ۹درصد می‌تونی استفاده کنی 

اول ریشه‌ها رو نباید بزنی، احتمالا دو دور باید دکلره بزنی بستگی داره پایه چند بخوای

من قبلا زیاد رنگ میکردم بلد بودم

رنگ هم می‌تونی چند شماره قاطی کنی اکسیدان ۶درصد واریسیون هم اگر رنگت روشنه که موهات زرد نشه

واسه من کسی باور نمی‌کرد تو خونه زدم

تازه شوهرم بلد نبود خوب بزنه یکم زیادی کند بود😅

البته موهامو کوتاه کرده بودم یکم آسون‌تر شد

آخه بیرون الکی گرون میگیرن تازه تو خونه بهترین مواد رو استفاده می‌کنی به نصف قیمت بیرون نمیرسه

ممنونم عزیزم

میشه مارک دکلره و خصوصا مارک رنگ بهم بگی...مارک دکلره گفتن سی دی سی خوبه

ممنونم عزیزم میشه مارک دکلره و خصوصا مارک رنگ بهم بگی...مارک دکلره گفتن سی دی سی خوبه

من الیو olive گرفتم

کرم دکره استفاده کردم چون پودر خیلی میسوزونه و کار کردن باهاش سخته ولی اگر حواستی پودر بگیری مارک ولا wella بگیر

من الیو olive گرفتم کرم دکره استفاده کردم چون پودر خیلی میسوزونه و کار کردن باهاش سخته ولی اگر حواس ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی . بهترین ها نصیبت بشه

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
عزیزم....یه سوال داشتم،مارک کرم دکلره بهم میگی؟

کرم دکلره خارجی باشه بهتره

من مارک الیو olive استفاده کردم ایتالیاییه توش روغن زیتون داره خیلی کم آسیب میزنه

از دی.جی.کالا می‌تونی بگیری

کرم دکلره خارجی باشه بهتره من مارک الیو olive استفاده کردم ایتالیاییه توش روغن زیتون داره خیلی کم آ ...

درسته.ممنونم.قبلا الیو رو گفتی،من فکر کردم برای رنگ گفتی.الان متوجه شدم

مرسیییییییییییی