2777
2789
عنوان

خستم😔😔

139 بازدید | 12 پست

همش اذیتم میکنه نمدونم چه غلطی میکنه تو گوشیش از دنیا خستم کرده بخدا اگه حامله نبودم خودمو خلاص میکردم 😭😭همش سرش تو گوشیشه عکسامونو از پیجش برداشته 😔😔امروزم رفته به مامانم گفته چرا بچه هاتو ادب نمیکنی جلوی خودم نمیگه😔😔مامانم جوش زده بود حالش بد شده بود 😭😭😭😭😭😭😭مامانه تو اگه بلد بود خودتو ادب میکرد همه بهش میگن خجالتی سر به زیر ولی تو خیابون همش چششو مبچرخونه اینو واونور همش میگه عه فلانی رو دیدی 😥😥

🥲😊هعی خدا.این زندگی ی شادی و دلخوشی بزرگ بهمون بدهکاره!.برات ایت الکرسی میخونم عزیزم.لطفا برام دعا کن توام اگه میشه😊

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی گلم  ولی من شادی نمیخوام مرگ میخوام

بخاطر بچه ات عزیزم اینارو نگو.بچت ان شاءالله بسلامتی بدنیا بیاد زندگیت شیرین میشه.حتی اگه شوهرت بهتر نشه خدایی نکرده.تحمل کن قشنگم.خدا خودش کمکت میکنه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
سال۹۸عقد۱۴۰۰عروسی

۵سال اول زندگی مشترک دراز اختلاف و درگیریه 

باید با درایت و صبوری باهاش کنار بیایید 

این حرفها که بهت میگم از سر تجربه است چون این مسیری که تو درش قرار گرفتی من رفتم 

فقط یه توصیه خواهرانه بهت میکنم با فشار های روحی که بهت وارد میشه بچت اذیت میشه 

من الان دخترم فوق العاده حساس و رود رنج شده و هم خودش اذیت میشه هم من 

فقط باید مواظب حال روحی خودت باشی 

بهتر شدن حال جسمی و روحی تو دوست عزیز هدف من هست 😍😘❤️ 
2790
2778
2791
2779
2792