2777
2789
عنوان

مشکل زناشویی

667 بازدید | 18 پست

مشکلی که دارم مربوط به دخوله موقع دخول حس میکنم داره پوستم کش میاد و میسوزه به خاطر همین نمیتونم اجازه دخول بدم و پاهامو از دردش جمع میکنم همش میترسم واژینیسموس باشم اخه تو زندگیم سختی زیاد داشتم دیگه حوصله سختی و مشکل ندارم با اینکه از نزدیکی ترس ندارم همسرمم دلش نمیاد خشن رفتار کنه تا میبینه دردم میاد ادامه نمیده 😥بنظرتون با بی حسی مشکلم حل میشه کسی تجربه مشابه داره که بتونه کمکم کنه؟؟ 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم بخاطر همینه منم اگه استفاده نکنم از تو بدترم

پوست پایینش پاره میشه خون میاد خیلی درد ناکه 😢😶

واژینیسموسه و بی حسی درمونش نیست تا اخر میخوای بی حسی بزنی؟ بهتره مشکلتو حل کنی

واقعا؟ تنها ترسم از واژینیسموس بودنه اخه ازدواج دوممه 

ولی طبیعیش اینه ک بدن خودت مرطوب بشه،ن با ژل کل رابطه ک فقط مرد نیست،بگید دقت بذارن برای شما،ب ژل ا ...

اتفاقا همه چیزایی که منظورتونه هست تایم طولانی ولی بازم فایده نداره به ژل متوسل میشیم

واقعا؟ تنها ترسم از واژینیسموس بودنه اخه ازدواج دوممه 

مطمئن نیستم

ولی دنبالش رو بگیر

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

عفونت نداری؟

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂