2777
2789

عجله ای و ضروری ده روز وقت دارم تو رو خدا دکتر بازی و بذارید کنار با ده روز کسی نه میمیره نه آسیب مبینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بشتگی به ورودیت داره چقدر کالری دریافت میکنی

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
راستی اون ۵۰۰ کالری شامل چیه، چی میخوری ک گشنه نمونی و قندت نیفته؟

سیب زمینی و تخم مرغ آبپز هر یه دونه تخم مرغ آبپز ۷۸ کالری داره یه سیب زمینی متوسط ۱۰۵ کالری با سالاد کاهو یه دونه خرما یا ۲۰ عدد کشمش یه کف دست نون

فک کنم ۳,۴ کیلو منم میخام تو یه ماه ۱۰ کیلو کم کنم

۳ ۴ کیلو خیلی خوبه تا ۵ تیر فرصت دارم از فردا شروع میکنم وای خدا کنه همینقدر کم کنم من سه سال پیش یه ماه رژیم شیر و خرما گرفتم با یه ساعت پیاده روی تند ۹ کیلو کم کردم 

۳ ۴ کیلو خیلی خوبه تا ۵ تیر فرصت دارم از فردا شروع میکنم وای خدا کنه همینقدر کم کنم من سه سال پیش یه ...

من حاضرم روزی ۳ ساعت ورزش کنم اما کالریم انقد کم نباشه اصلا تحمل گرسنگی ندارم روزی ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ باید بخورم

من حاضرم روزی ۳ ساعت ورزش کنم اما کالریم انقد کم نباشه اصلا تحمل گرسنگی ندارم روزی ۱۰۰۰ تا ۱۳۰۰ باید ...

منم مثل خودتم اما مهمونی دارم ضروری میخوام چند کیلو کم کنم بعد ۳ ساعت ورزش آدم سرویس میشه خدایی