2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم

112 بازدید | 9 پست

من یه رژیم گرفتم میدونم درست نیست ولی میخوام خودمو خیلی لاغر کنم هیچی نمیخورم وقتایی ک گشنم بشه فقط یدونه میوه میخورم صبام یه کف دست نون نیاید بگید به خودت اسیب میزنی و اینا میدونم😂میخوام بدونم فقط این جوابه یانه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۱۰کیلو به همین روش تو ۲۰روز کم کردم ،احساس میکردم ی جوری شکنجه بود اصلا خوب نیست 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
شما مثلا چیا میخوردید میشه لطف کنید به منم بگید

اب ،چای،میوه خشک شده ،میوه تازه 

طی این ۲۰روز هم ۵،۶بار هم سوپ خوردم 

اون زمان بقیه به من میگفتن نگیر من توجه نمی کردم 

ولی لطفا شما اینکار نکن پوست و معده داغون میکنه

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

منم آب درمانی گرفتم فقط آب و دمنوش و شربت عسل و نبات و برای من جوابه 🥲 کم میکنم وزن و سایز ولی امروز خوردم چون استپ کرده بودم از الان دوباره شروع کردم امیدوارم تا ۱۰ تیر بتونم بگیرممممم

منم آب درمانی گرفتم فقط آب و دمنوش و شربت عسل و نبات و برای من جوابه 🥲 کم میکنم وزن و سایز ولی امرو ...

نا گفته نماند که پوستم شل نشده ریزش نگرفتم و مشکلی پیش نیومده برام ولی هر از گاهی ک استپ میکنم ی مدت میخورم دوباره شروع میکنم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز