2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 127 پست
شما خودتون تحصیلاتتون تا چقدره؟ و شغلتون چیه؟ 

من شغلم آزاده و ارشد مهندسی شیمی دارم

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقت کن ببین چی میگم گفتم با وضع الان  من دولتی راه دور اوردم نمیصرفید برم اومدم ازاد شهر خودمو ...

کدوم دانشگاه دولتی قبول شدید؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
بخون برای تربیت معلم

خیلی سخته 😭😭خانوادم همش باهام دعوا میکنن ک بخون آنا نمیتونم اصلا حوصلشو ندارم میخام برم آزاد علوم تربیتی بخونم مدارس غیر انتفاعی برم بنظرت آزاد خوبه ؟

خیلی سخته 😭😭خانوادم همش باهام دعوا میکنن ک بخون آنا نمیتونم اصلا حوصلشو ندارم میخام برم آزاد علوم ...

هیچی سحت نیس گل دختر 

درس خوندن تو این سن یه تفریح 

اگه خودت دوس داری تو این سن با این دید محدود ازواج نکن فکر ازواج هم نباش 

منم هم سن تو بودم اینجوری فک میکردم الان خداروشکر میکنم. 

الان خیلی محدود فکر میکنی خیلی 

به خودت زحمت بده و رشد کن 

موفق باشی 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

موفق باشی عزیز  گلم خودت چرا با نظامی های اطراف ازدواج نمیکنی البته اگ دوست داشتی جواب بده گلم ...

مرسی عزیزم 

نه بابا راحت باش 

حقیقتا داشتم خواستگار نظامی هم منم دوست دارم ولی خب من فعلا درس میخونم 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
مرسی عزیزم  نه بابا راحت باش  حقیقتا داشتم خواستگار نظامی هم منم دوست دارم ولی خب من فعل ...

اهاااا موفق باشی گلم 

چجور آشنا شدین اومدن خاستگاری ؟چادری هستی ؟