2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 127 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب ؟خاستکار نظامی داشتی ؟ من خیلی دوس دارم 😔

نطامی چیزی نیست که

کار خاصی کنی اتفاقا اون باید دنبال تو باشه نه تو دنبال اون

چیشو دوس داری حالا؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

من از نظامی خوشم نمیاد چون شغلشون سخته و باید جهازتو بزاری رو دوشت و بری اینور اونور 

چون بخاطر شغلشون ممکنه شهرای مختلف بیوفتن 

من خواستگار داشتم ردش کردم خیلی پیگیر بودن ولی الان ازدواج کرده 

خداروشکر که رد کردم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

ببخشید خانم، دلیلتون چیه؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
اره کلا بی حجاب نیستم ولی چادری هم نیستم  اما مشکلی هم ندارم با چادر و بقیه چیزا😔

کی گفته باید چادری باشه مگه خود اون اقا دلش بخاد خانمش چادری باشه، ما داریم خانوماشون چادری نیستن، خیلیم راحتن

بنظرت داشنگاه آزاد خوبه ثبت نام‌کنم ؟

الان دولتی راحت قبول میشید آزاد هزینه هاش بالاس چرا میخواید پولتون رو بریزید جیب یکی دیگه

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
ببخشید خانم، دلیلتون چیه؟

بنظرم نطامی ها از بابت اعتیاد اینا اسکن میشن و این خوبه و اینکه حدی بودن جربزه داشتنشنو خیلی دوس دارم و کلا شغل نطامی برای مرد میمسندم ولی خب تیس ب هرحال و اینکه تو فامیل درجه یک خیلی نظامی داریم و خوشبختن خداروشکر منم دوست دارم همسرم نطامی باسه ک نیس😔