2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 127 پست
من خیلی خاستگار دارم اما توشون نظامی نبوده کلا توشون کارمند نبوده ...مامانم ایناهم اینجوری میگن خیلی ...

کار خوبی میکنی 

تو هم به دلت افتاده از امان رضا بخواه بهت میده

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودتون شاغلین؟ تحصیلاتتون تا چقدره؟ چجوری اومده بود خاستکاری؟

من دانشجوام 

از بچگی منو میخواست اون موقع رفیق بودیم تا اینک بزرگ شدیم و جدا شدیم اونم رفت سمت سپاه و این چیزا

خب اینقد شغل چرا نظامی و اینا

کلا علاقه شدیدی دارم 

ب جدی بودنشون و ب شغلی که دارن و با وجود حتی حقوق کم به جربزه ای ک بنظرم تو قیافشون هست خیلی خوشم میاد 😔

امیدارم ک حاجت دلمو بده چون واقعا خیلی دوست دارم  عزیزم جسارتا شما خودت مجردی ؟شاغلی؟

من بله مجردم 

فعلا پشت کنکوریم

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
همه تاپیکات درمورد ازدواجه چرا 😂😂😂 فرصت زیاد داری حالا حالاها

😂😂😂😂فرصت ک خیلی هست 

ولی خب خانوادمون جوریه همه دخترا زود ازدواج کردن وشکر خدا خوشبختن ودلم میخاد منم برم چون من پارسال کنکور قبول نشدم و دیپلم موندم و شاغل نیستم مامانم همش میگه ک چرا نمیخونی دوباره اینا منم واقعه دگ عصابم نمیکشه میخام بنویسم آزاد و اگ بشه برم داروخانه کار کنم 

😂😂😂😂فرصت ک خیلی هست  ولی خب خانوادمون جوریه همه دخترا زود ازدواج کردن وشکر خدا خوشبختن ودل ...

ازدواج زیادم اسون نیس 

سن کم اشنباهه 

حداقل بزار بری دانشگاه بعد تصمیم بگیر