2777
2789
عنوان

طلامو بفروشم برم لیزر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 45 پست
من هم همینطور عزیزم😔 من شکمم و سینه هامم مو داره متاسفانه و چن ماه دیگ عروسی دختر عمومه نمیدونم وا ...

دکلره کن اون قسمتارو.

منم روی سینم مو دارم..اپیلاسیون هم کنم جوش میزنم.اعصابم خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکلره کن اون قسمتارو. منم روی سینم مو دارم..اپیلاسیون هم کنم جوش میزنم.اعصابم خورده

دکلره جواب میده ؟ینی اصلا دیگ مو مشخص نمیشه ؟

ممنونم عزیزم 

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
اره بفروش.. همیشه در تعجبم از زناییی که کلی طلا دارن ولی مثلا دندوناشون خرابه یا پوستشون بده چرا خر ...

کلامتون متین ولی دندون و پوست فرق داره دندون یبار درست میکتی میره و واجبم هست خدایی 

ولی لیرز بای جلسه دو جلسه نمیشه تازه ممکن ک تعداد جلساتی لازم شه بیش ار حالت معمولش واینک هزچندوقت یکبار باید بره شارژش 

اگ میگف طلا بفروشم برم دندون همه میکفتیم بله 

من خودم قبلا کارمیکردم دندونامو درست کردم ی سریش 

الان بخاطر دانشجو بودنم و پایان نامه نمیتونم کارکنم 

دندونامم ی سری دیگش پوسیده سده بود و پولم کم بود ی النگو  ک وزنش نزدیک ۳ گرم  فروختم گزاشتم رو پولم ک دندونام درست کنم و اینکار کردم 

ولی ایشون پلاکش بفروشه ۱وخورده  لیزر با ی دوجلسه تمام نمیشه اون وقت دیگ پلاکشم نداره

چشم ی بار پودر موبر استفاده کردم فایده نداشت ولی مجددا امتحان میکنم  نه عزیزم ولی شکم و اطراف ...

اگه موهای زائدت یهویی زیاد شده و مثلا قبلنا نداشتی امکان داره pco یا همون تنبلی تخمدان داشته باشی باید لبنیات و قند و شکر مصنوعی رو ب کل بزاری کنار خوبه خوب میشی 

دکلره جواب میده ؟ینی اصلا دیگ مو مشخص نمیشه ؟ ممنونم عزیزم 

عزیزم جاهای حساس مث زیر بغل وبیکنی دکلره نکن چون ممکگ حساسبت بدی ریسک نکن 

و بنظرم بگرد دنبال فروشندگی جایی ک محیطش خوب باشه ی لوازم ارایشی یا لباس فروشی ک محیطش بد نباشه پاره وقتم مینونی پیدا کنی ک عصرا بری مثلا اگ تمام وقت نمتونی تو دیوار اینا هم بزن مخیطش ببین اگ خوب بود برو حقوقتک خرج این چیزا کن این بفزوشی کفایت جلسات لیزر نمیده پلاکتم دیگ نداری ان شاا...کارمیکنی ومیری

من نرفتم فقط قیمت گرفتم.پارسال فول بادی ۱۶۰۰میگرفت کندلا. امسال حتما دو تومن شده.. دستگاه دایود و ...

اعععع چقدر زیاد 

من از یه کلینیک خوب همین امسال قیمت گرفتم میگفت جلسه ایی ۱۲۰۰

حالا بقول شما دستگاه هم متفاوته

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍
دکلره جواب میده ؟ینی اصلا دیگ مو مشخص نمیشه ؟ ممنونم عزیزم 

این موهایی که رو قسمت سینه و پشت و شکم و بازو هست که نازکه اما سیاهه رو من دکلره میکنم هر دو ماه یه بار..

پودر دکلره ابی بگیر با اکسیدان ۹ درصد قاطی کن یخورده به یک قسمت بدنت بزن بیست دقیقه صبر کن یکم سوزش داره ولی خب راحت میشی..بعد بیست دقیقه بشور البته میتونی زودتر هم بشوری ولی هی باید چک کنی ببینی کامل بور شده یا نه.یکی دو روز واستا اگر دیدی حساسیت نشون نداد مثلا جوشی چیزی نزد بعد به همه قسمتایی که میخوای بزن..

راستی جایی که زخمه،جوش جدید دراومده،یا تازگی ژیلت زدی دکلره نزن وگرنه خیلی میسوزه و جاش میمونه.

اگر جای گرم واستی زودتر دکلره میشه.

من همیشه رو سینه و پشتم و بازوم میزنم کامل بی رنگ میشن.من بیست دقیقه وامیستم.مقدار پودر و اکسیدان نه درصد برابر باشه یا پودر یخورده بیشتر