2777
2789
عنوان

باردارم

585 بازدید | 29 پست

ولی خیلی ناراحتم 

از یه طرف نی نی دوست دارم 

از طرفی ناراحتم وارد جمع مامانا شدم 

اخه من خیلی واسه مامان و بابام لوس بودم عین یه دختر بچه رفتار میکردم تا همین دیشب 

یا حس میکنم چون مادر شدم از جمع دوستام طرد میشم 🥲

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی امروز فهمیدی بارداری

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

چندسالته چندوقته ازدواج کردی

متاسفانه زود ازدواج کردم 

۵ساله ازدواج کردم 

۲۴سالمه

یعنی امروز فهمیدی بارداری

اره 

اصلا دپرس ام شدید

من تا چند سال بچه نمیخواستم 

همش اصرار شوهرم بود دیدم خانوادش سر بچه دارن اختلاف میندازن بینمون  

اگه لوس مامان بابابودی و بچه ای نبایدازدواج میکردی 

چون ازدواج اینجور چیزا رو داره و وقتی ازدواج کردی بایدبپذیری وبزرگ بشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

مبارکه مامان کوچولو😍

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
اگه لوس مامان بابابودی و بچه ای نبایدازدواج میکردی  چون ازدواج اینجور چیزا رو داره و وقتی ازدو ...

اشتباه پشت اشتباه 

بچه بودم و تصمیم هیجانی گرفتم 

اصلا هیچیه من با. زندگی متاهلی نمیخونه 

عزیزم به این فکر کن که یه مادر جوون میشی که فاصله سنیش با بچش کمه و اونو بهتر درک میکنه 

بنظرت اگه مامانم کمک باشه و پرستار داشته باشه میتونم درس امو ادامه بدم!؟

متاسفانه زود ازدواج کردم  ۵ساله ازدواج کردم  ۲۴سالمه

خوبه دیگه پنج ساله مزدوجی بچه شیرینه منم عین تو اولاش نخواستم الان یک شیرین کاری شده واس خودش اگه یک ساعت ندیدمش دلم براش کلی تنگ میشه

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

یکسال ازمن بزرگتری ناراحتی نداره که الان سنت برای بچه هم خیلی مناسبه 

تو اصلا ناراحت نشدی از باردار بودنت !؟

من دست از مقایسه بر نمیدارم همین عذابم میده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز