2821
2789
عنوان

آیفون سیزده💫

99 بازدید | 18 پست

میخوام بگیرم، قیمتش حدودا چقدره؟ راضی کنندست؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه الان ۱۳ کی میگیره چند ماه دیگه ۱۵ میاد

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

خیلی گرون شده ریجسترش میگف شده ۲۰ تومن ب نظرم تحقیق کن اگ ۱۴ ریجسترش قراره بیاد تا ارزونه ۱۴ بردار چون ب محضی ک ریجسترش بیاد هیشکی نگاه ب ۱۳ نمیکنه دیک الان چون ریچستر ۱۴ نیمده الکی گرونه

نه دیگه الان ۱۳ کی میگیره چند ماه دیگه ۱۵ میاد

تا اون رجیستر بشه طول میکشه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
تا اون رجیستر بشه طول میکشه

راستش ۱۴ درس درمون ریجستر نشده اما خوب وقتی ی ورژن جدید میاد به هرحال تو سر قیمت پایینها میخوره

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

من راضیم

یک ۱۳ داشتم دزدیدن

بعد گفتم ۱۴ بخرم دیدم دردسر رجیستری داره شاید هیچ وقت نشه

خداروشکر عقل کردم دوباره همون ۱۳ خریدم

در کل عالیه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
خیلی گرون شده ریجسترش میگف شده ۲۰ تومن ب نظرم تحقیق کن اگ ۱۴ ریجسترش قراره بیاد تا ارزونه ۱۴ بردار چ ...

این فکر بهتریه، حدودا چقدره الان؟ 

۱۳ معمولی ۴۰ تا ۵۰

خوبه قیمتش، گفتن ۱۴بگیری بهتره به شک افتادم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز