2789

بله عزیزم 

استراحت مطلق باید باشی حتما هم فردا برو دکتر برات شیاف مینویسه فقط حتما مطلق استراحت کن حتی دسشویی ام فرنگی برو احتمال زیاد هماتوم داری 

من با استراحت نکردن دفعه قبل سقط کردم ت اشتباه منو نکن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم  استراحت مطلق باید باشی حتما هم فردا برو دکتر برات شیاف مینویسه فقط حتما مطلق استراح ...

من هماتوم داشتم البته پری ساک جذب شد لکه اینا نداشتم ...میبینم همه لکه دارن من میگم چرا نداشتم من ☹️

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
من هماتوم داشتم البته پری ساک جذب شد لکه اینا نداشتم ...میبینم همه لکه دارن من میگم چرا نداشتم من ☹️

خداروشکر کن 

هماتوم اونایی ک لکه بینی دارن باید انقد استراحت کنن و مواظب باشن تا بالاخره دفع شه اگر مراقب نباشی هنگام دفع شدن کیسه جنین هم میکنه و دفع میشه متاسفانه من ۱۰ هفتگی سقط کردم بخاطر این ک استراحت نکردم

من ۱۱روز پیش رابطه سطحی در حد یه دقیقه داشتم جوری ک اصلا الت نامزدم ب قسمت واژن هم نزدیک نشد

بااین وجود این ماه هیچ علائم پریودی ندارم فقط زیر دلم خیلی خفیف هرچندساعت نبض میزنه (هرماه سینه هام متورم و حساس میشد ک این ماه نشد)

یک روز بعد از عقب افتادن پریودم (۱۰روز بعد از رابطه)بی بی چک زدم منفی بود

بااین وجود خیلی میترسم ک با پیش اب برخورد نداشته باشم

بااین تفاسیر امکان بارداری وجود داره؟

خداروشکر کن  هماتوم اونایی ک لکه بینی دارن باید انقد استراحت کنن و مواظب باشن تا بالاخره دفع ش ...

پس خداروشکر ..البته هماتوم ها فرق دارن فک کنم برا من پری ساک بود و از بچه دور بود دکترم بیشتر گفت احتمال میدم دوقلو باشن صبر کن وقتی رفتم هفت هفته دیدم جذب شده بود 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿