2777
2789
چرا چی شده؟

رفتم بیرون بودم برم داروخونه شیاف استامنیفن بگیرم بچم حالش خوب نیست اومدم پیش یه ایرانخودرویی داشتم باگوشی حرف میزدم. ایرانخودرویی موزداشت میفروخت بچم چندبار دست کشید و بهش میگفتم بیابریم  بعد رفت دست گذاشت دور یه موزی فروشنده محکم زدپشت دست بچم😔 قلبم شکسته چراخدا باید یکی رو محتاج  و بعد تحقیر کنه😔چرا مردم دلسنگ شدن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم پیامبران بردوش مرد بود مقام اینها بالاتر 

اره گلم درسته ❤️

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
رفتم بیرون بودم برم داروخونه شیاف استامنیفن بگیرم بچم حالش خوب نیست اومدم پیش یه ایرانخودرویی داشتم ...

خودتو ناراحت نکن بعضیا شعور ندارن😔

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
ممنونم گلم🌹

😍❤️

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

این محدودیت قایل شدن برای خداست، خدا از ماده نیست

توی درک و فهم انسان نمیگنجه که خدا چی هست، حضرت موسی ع از خداوند خواست که خودشو به موسی ع نشون بده خداوند فرمود کوه هم ظرفیت دیدن خدا رو نداره در لحظه نابود میشه و دقیقا موسی نابودی کوه رو دید. عده ای از بنی اسراییل همراه موسی ع در کوه همین درخواست رو کردن همگی مردن. دوست عزیز خداوند متعال در تصورات هیچ بشری نمیگنجه دیدنی نیست بلکه درک شدنی هست.

واین نیز بگذرد....

این مطلب رو سرچ کردم بزن کوه طور برات میاره

از سوی دیگر جمعی از بنی‌اسرائیل با اصرار و تأکید از موسی ـ علیه‌السلام ـ خواستند که خدا را مشاهده کننند، و اگر او را مشاهده نکنند هرگز ایمان نخواهند آورد، موسی ـ علیه‌السلام ـ هرچه آن‌ها را نصیحت کرد، فایده نداشت، سرانجام موسی ـ علیه‌السلام ـ از میان آن‌ها هفتادنفر را برگزید و همراه خود به میعادگاه پروردگار (کوه طور) برد، موسی ـ علیه‌السلام ـ در کوه طور تقاضای بنی‌اسرائیل را چنین به خدا عرض کرد:
«رَبِّ أَرِنِی أَنْظُرْ إِلَیکَ؛ پروردگارا خودت را به من نشان بده تا تو را ببینم.»
خداوند فرمود: «هرگز مرا نخواهی دید، ولی به کوه بنگر اگر در جای خود ثابت ماند، مرا خواهی دید.»

واین نیز بگذرد....

ناگاه موسی ـ علیه‌السلام ـ دید تجلّی خداوند باعث شد که کوه نابود شود، و همسان زمین گردد، موسی ـ علیه‌السلام ـ از مشاهده این صحنه هول‌انگیز، چنان وحشت‌زده شد که مدهوش بر روی زمین افتاد. وقتی که به هوش آمد، عرض کرد: پروردگارا! تو منزّه هستی، من به سوی تو باز می‌گردم و توبه می‌کنم، و من از نخستین مؤمنان هستم.

و در آیه ۱۵۵ سوره اعراف چنین آمده:
«موسی از قوم خود هفتاد نفر از مردان را برای میعادگاه ما برگزید وقتی که آن‌ها را به کوه طور برد زمین لرزه آن‌ها را فراگرفت و همه آن‌ها هلاک شدند.

واین نیز بگذرد....

عزیزم این حرفا اصلا درست نیست ، خدا خودش تو قرآن میگه ، الله نور السموات و الارض: یعنی خدا نور هست ح ...

خدا نوره ؟ 😐😅  مفهوم نور بودن خداوند  تو این آیه اینه که هر موجودی، در حدّ خودش تجلی‌بخش خداوند است 

خدا هر چیزی ک باشه نباید و نمیشه ما درک بصری ازش داشته باشیم مثل همین نور مثلیت هم نمیشه بدیم هیچ چی 

حتی خود پیامبر میگه تفکروا فی کل شی و لا تفکروا فی ذات الله 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

خدا نوره ؟ 😐😅   مفهوم نور بودن خداوند  تو این آیه اینه که هر موجودی، در حدّ خودش تجلی‌ ...

منم دقیقا منظورم این بود که در توان ما نیست ک درک کنیم خدا چجوری ب وجود اومد و چیه و....

منم دقیقا منظورم این بود که در توان ما نیست ک درک کنیم خدا چجوری ب وجود اومد و چیه و....

بله دقیقا همین طوره 

امضات خیلی قشنگه و حس خوبی رو انتقال میده 🌹✨

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

عزيزم خدا جنسيت خاصي نداره و از انسان و جن و اينجور چيزا نيست كه بخواد جنسيت خاصي داشته باشه ....دليل پيامبرا هم اين بوده كه اون زمان فقط به حرف مرد گوش ميكردن در واقع مردها رو آدم ميدونستن و زنا هيچ حقي در جامعه نداشتن .... از اينجور فكرا نكن چون ذهنت محدوده و نميتوني به ذات خدا برسي

بله دقیقا همین طوره  امضات خیلی قشنگه و حس خوبی رو انتقال میده 🌹✨

عزیزدلی ❤️

ان شاالله هممون در پناه خدا آقا حضرت علی اصغره امام حسین علیه السلام 🤲💚

عزیزدلی ❤️ ان شاالله هممون در پناه خدا آقا حضرت علی اصغره امام حسین علیه السلام 🤲💚

❤️✨ 

انشالله 🙏❤️🌱