2821
2789

😂😂خداوند تو بی زمانی و مکانی اونجا جنسیت معنی نداره 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
بگو چرا با ما زنا سر سازش نداره 😂😂😂

روح ما جنسیتی نداره خدا هم هیچ تبعیضی در اصل افرینشمون قائل نشده هرچی تبعیض میبینی زمینی و ساخت بشره و لاغیر

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار اون خدا نبوده ک پیامبر فرستاده شخص دیگ بوده

عزیزم این حرفا اصلا درست نیست ، خدا خودش تو قرآن میگه ، الله نور السموات و الارض: یعنی خدا نور هست حضرت موسی هم خدا رو نور دیده 

نه زنه نه مرد نعوذ بالله 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اگه خدا زنه باید احساسش هم زنانه باشه چطور امروز جواب اقایی که بخاطر یه موز محکم زد روی دست بچم رو ن ...

گلم اونم جوابشو میگیره مطمئن باش 

ما آدما چون ب خدا اعتماد نمی‌کنیم کاراش رو هم نمی‌تونیم ببینیم ، فقط بهش اعتماد کن حله 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اگه خدا زنه باید احساسش هم زنانه باشه چطور امروز جواب اقایی که بخاطر یه موز محکم زد روی دست بچم رو ن ...

چرا چی شده؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خیر مریم فاطمه زینب حوا اینها هم پیامبران بودن رسالت بردوش مرد 

عزیزم خانوم خطابشون کن فداتشم ، مقامشون بسیار بسیار بالاست پیشه خدامون ، و اینکه پیامبر نبودن

😔😔😔

ببین گلی وقتی خدا باورت بشه اونوقت ی نقطه هم خدا بهش اضافه می‌کنه میشه 

یاورت😍

2828
2791
2779
2792