2777
2789
عنوان

تا حالا توهم شنیدن صدا داشتید؟

1973 بازدید | 34 پست

من نوجوون ک بودم توهم میزدم صدای قران و اذان میشنوم

بعد مدت ها امروز صبح دوباره توهم زدم صدای اذان میشنوم...اون موقع ها فکر میکردم چون صدای اذان میشنوم قراره بمیرم  

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

اره

همش یکی صدام میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اره اسممو میشنوم

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوابشو بده بببین چ کارت داره    

خیلی بده

چون آروم صحبت میکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خب یه بار بگو بله ببین کارشون چیه      

خخخ بعضی وقتا که خوابم صدام میکنه انگار صدای بچس

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
نترس من فکر میکنم الارم باشه ببین صداش شبیه صدای خودت نیس؟

چرا

منم چند سال پیش یادمه تا مدتها هر لحظه از شبانه روز صدای اذان میشنیدم، دقیقا منم فکر میکردم قراره بم ...

به نظرم باید هر صدایی ک میشنویم جدی بگیریم

من دگ جدی میگیرم

گاهی حس میکنم دارن هشدار میدن بهم

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
به نظرم باید هر صدایی ک میشنویم جدی بگیریم من دگ جدی میگیرم گاهی حس میکنم دارن هشدار میدن بهم

من فقط اسممو میگه

2790
2778
2791
2779
2792