2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم

284 بازدید | 18 پست

بچه ها من پریود شدم خیلی حالم بده و خودم هم رو تمیزی خیلی حساسم رفتم دوتا نوار گذاشتم دوتا لباس زیر هم پوشیدن شلوار نو و پیرهن نو پوشیدم قبل خواب ک برم سرویس ببخشید از سرویس اومدم بیرون حس کردم موقع پوشیدن لباس ؛خون ریخت رو شلوارم بعد اومدم بیرون به شوهرم میگم نگاه کن ببین خون نریخته رو لباسم؟با یه حالت چندش میگه این چه سوالیه از من میپرسی مثل این میمونه جلوی کسی بری دسشویی-منم ناراحت شدم کلی . . گفتم خب رو تمیزی حساسم می‌خوام بشینم رو زمین ازت پرسیدم . حالاخودش مادرش  وقتی چشاش رو لیزیک کرده بود رو می‌برده دسشویی . حتی مادرش ک اومد خونه من موند براش توالت فرنگی گرفت بعد که مادرش رفت توالت رو شوهرم گذاشته بود تو کیسه زباله تا مدتها تو بالکن منم خیلی حساس می‌گفت آب کشیدم .😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل از تو نیست اون بی درکه وگرنه پریود یه چیز خیلی عادیه

خب برای مادرش درک داره حتی مادرش توالت فرنگی رو رو سرویس ول میکرد جابجا نمی‌کرد نفر بعدی ک میرفت باید جابجاش میکرد مادرش هم پیر نیست فقط رو سرویس فرنگی راحت تره

منم مثل شما خیلی حساسم، وقتی پریود میشم همیشه تو خونه هر جا بخوام بشینم، چ رو زمین چ رو مبل، یه ملحفه چندلا میکنم زیرم پهن میکنم، اونجوری خیالم راحته 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
خب برای مادرش درک داره حتی مادرش توالت فرنگی رو رو سرویس ول میکرد جابجا نمی‌کرد نفر بعدی ک میرفت بای ...

گفتم که بی درکه وگرنه همسر آدم نزدیک ترین و محرم ترین به آدمه باید تو الویت باشه توهم چیز عجیبی که نپرسیدی اون شعورش کمه

🌃🏙
منم مثل شما خیلی حساسم، وقتی پریود میشم همیشه تو خونه هر جا بخوام بشینم، چ رو زمین چ رو مبل، یه ملحف ...

منم همینجوریم بعد از هر سرویس رفتن هم تاید میزنم و از دست شوهرم ناراحتم خیلی 

گفتم که بی درکه وگرنه همسر آدم نزدیک ترین و محرم ترین به آدمه باید تو الویت باشه توهم چیز عجیبی که ن ...

نمیدونم چی بگم قبلاً مادرش میومد خونم می‌رفت توالت فرنگی من همش جابجا میکردم بعد میرفتم سرویس توالت مادرش باید تو بالکن کنار وسایلم باشه بعد خودم 😐 

میفهمم چی میگی، حق داری 

حالا با این حال ک من حساسم نوار بهداشتی خودمو تو نایلون میپیچم با عملیات ویژه میدارم تو سطل و لباسامو زود ب زود تعویض میکنم خواهر شوهرم اومده بود خونم تو بالکن خونم نوار کثیف گذاشته بود یکی هم زیر کابینت انداخته بود البته الهی شکر تو نایلون😶

حالا با این حال ک من حساسم نوار بهداشتی خودمو تو نایلون میپیچم با عملیات ویژه میدارم تو سطل و لباسام ...

به شوهرت گفتی که از حرفش ناراحت شدی؟ 

بنظر من تا به خودش نگی آروم نمیشی، معلومه خیلی ناراحت شدی عزیزم 

بیا تاپیک آخر من هم ثواب کن هم آروم میشی 😅

به شوهرت گفتی که از حرفش ناراحت شدی؟  بنظر من تا به خودش نگی آروم نمیشی، معلومه خیلی ناراحت شد ...

دیگه حوصلم نشد اومدم خوابیدم حرص خوردم🤣گفتم دعوا نشه منم پریود بی اعصاب

دیگه حوصلم نشد اومدم خوابیدم حرص خوردم🤣گفتم دعوا نشه منم پریود بی اعصاب

خب آروم ک شدی حتما بهش بگو، بدونه که تو از این حرفش ناراحت شدی بهتره، دفعه های بعد بیشتر حواسشو جمع میکنه که ناراحتت نکنه 

خب آروم ک شدی حتما بهش بگو، بدونه که تو از این حرفش ناراحت شدی بهتره، دفعه های بعد بیشتر حواسشو جمع ...

منم بدجنس شدم میگم چطور مادرش تمیزه تو دلم به مادرش بد میگم😐 جاریم بچشو گذاشته بود رو سر شوهرم ک بچه با عمویش بازی کنه خدا شاهده از پمپرس پیپی زده بود بیرون این ذوق میکرد متوجه نبود ک پمپرسش پر شده😂حالاما یه سوال پرسیدیم