2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت چند سالته پیش کدومش هستی

پیش مامانم هستم ولی خیلی سخته بابامم که میگه من نمیتونم نگهت دارم راست هم میگه ولی ازش هرچی بخوام برام انجام میده

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
خوب به نظرت من چیکار کنم واقعا با دوتا بچه اذیتم خسته شدم

اول ازهمه مسائل کاری رفاهی شوبسنج که العان توی چه شرایطیه که بابیان کردن حرفات نه اون فشاربیادبهش,نه مسئله ای پیش بیاد اول تکلیف خونه رومعلوم کن ,اگه بیکاره سریع ازش بخواه بره سرکار سرکارکه بره مشکلات خونه هم اتومات درست میشه یه جورایی بایدباهم دلتون وفکرتون یکی باشه مسئله ای پیش نیارین که بعدها ازهمدیگه فراری باشین وبراتون مهم نباشه که کدومتون دارین چی میخورین میپوشین ووچیزای دیگه توزنشی واین حقوداری به عنوان زن این شخص ارامش واسایش  داشته باشی داخل خونه خودت نه اینکه اون خونه باباش,باشه توهن خونه بابات این که نشدزندگی همینه که هم سردی پیش,میاد

اول ازهمه مسائل کاری رفاهی شوبسنج که العان توی چه شرایطیه که بابیان کردن حرفات نه اون فشاربیادبهش,نه ...

اون متاسفانه پایبند هیچی نیست حتی به بچه ها ش اهمیت نمیده بارها بهش گفتم به خاطر بچه هات پس از این کارات بردار بیشتر جربحثمون سر خیانتش بود اما درست نشد من به خاطر بچه هام ازهمه چیزم گذشت کردم اما اون درست نشد الان با دوتا بچه کوچک بلاتکلیف خونه مردم اون اصلا عین خیالش نیست

کی برات انتخواب کردشوهر

خودم رفت آمد داشتیم 6ماه باهم حرف می زدیم الان 90درجه عوض شده بهش گفتم تو باهرکی خوشی برو بیاطلاق منا بده بازهم هیچی نمیگه جواب درست نمیده

خب زنی که نه خبراز شوهرداره نه هیچی توقع چی داری ازشوهرت اونوقت نمیفهمی اونم بهتون نیازداره وقتی ازک ...

همیشه هم این نیس 

اکثرا خود مردا انقدر هرزگی میکنن ک اون زن راهی براش نمیمونه بعدم یه کوته فکری مثل شما نای میگی خودت کردی ،شما هم کمتر از همچنست دفاع کن 

ببین حق با کیه طرف همونو بگیر