2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلی کار داشتم گوش و مرغ چرخ میکردم، ظرف‌شویی می شستم بعدشم رفتم دوش گرفتم بعدشم نمازمو خوندم، هر روز ۶ میرم پیاده روی ولی فعلا تا الان نتونستم بخابم همیت الان اومدم دراز کشیدم، میخام برم با دوستم پیاده روی بعدا بیام بخابم من که تا الان نخابیدم یکمم روش

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خداقوت

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید شما پسرتون توی یه تاپیک گفته بودین حساسیت خفیف داره و ببلاک کامفورت میدین،منم دخترم هفت ماهشه و حساسیت داره دکتر شیر کامفورت داده بهش،شیرهای پپتی و اچ آ نساخته بهش،خواستم بپرسم شما علائم حساسیت خفیف پسرتون چی بود ؟ راضی بودین از این شیر؟

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید شما پسرتون توی یه تاپیک گفته بودین حساسیت خفیف داره و ببلاک کامفورت میدی ...

سلام عزیزم. 

دو ماه ببلاک کامفورت خورد، خوب بود، اما رفلاکسش شدید تر شد متاسفانه. زیاد سازگار نبود با معده ی پسرم. 

الان شیر هیپ بهش میدم،خیلیییی راضی ام از این

علائمشم اینجوری بگم ک چون رفلکس معده داشت، دکتر بهش شیر ببلاک ar داد، و با این شیر هم بالا اورد و اسهال شد، دکتر حدس زد ک آلرژی باشه، بعد ک آزمایش گرفتیم دیدیم ک اره

سلام عزیزم.  دو ماه ببلاک کامفورت خورد، خوب بود، اما رفلاکسش شدید تر شد متاسفانه. زیاد سازگار ...

ببخشید عزیزم شیر هیپ مگه پروتئین گاوی نداره داخلش؟من به دخترم جونیور هم نساخته،شیر سویا هم نمیتونم بدم چون به اونم حساسه

ببخشید عزیزم شیر هیپ مگه پروتئین گاوی نداره داخلش؟من به دخترم جونیور هم نساخته،شیر سویا هم نمیتونم ب ...

چون خوراک دام تو اون کارخونه ارگانیکه، اصلا اذیت نمیشه پسرم با شیرش.