2777
2789
عنوان

هر پسری

261 بازدید | 24 پست

که مثلا قبلا خیلی بهم احترام میذاشت و کلا کشته مرده این بود یه سلام بهش بکنم وقتی یکم بهش احترام میذارم و سلام میکنپ ازم دور میشه 😁😁کلا نمیدونم چرا پسرایی کخ خودشون میان سمتم منم توجه کنم لهشون کلا دور میشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من به همین علت بهشون توجه نمیکردم و نمیکنم😁😂👩🏻‍🦯

تنها پسری که خیلی موقعیت های عجیب و غریبی بینمون پیش اومد و باعث شد نتونم خودمو جلوش بگیرم الان همسرمه

دقیقا من به همین علت بهشون توجه نمیکردم و نمیکنم😁😂👩🏻‍🦯 تنها پسری که خیلی موقعیت های عجیب و ...

واییی 😂😂😂

عزیزم خوشبخت بشین، حالا خوبه بگیر بودن 😉

ما اگه یکیو هم محل بدیم بزن در رو درمیاد یا گردن گیرش خرابه 😂😂

من از پریدن بیرون از رویا مقاومت می کنم ....
والا جنبه ندارن باید همیشه تو تب و تاب باشن وگرنه خدارو هم بنده نیستن

دقیقا حالا من اگه بیان هم قبول نمیکنم چون هیچکدومشون اونی که میخوام نیستن ولی چون همکاریم دیگه مثل قبل که همکلاسی بودیم و اصلا محل نمیدادم رفتار نمیکنم وگرنه خداییش هیچکدوم اصلا به درد نمیخورن 😂

دقیقا حالا من اگه بیان هم قبول نمیکنم چون هیچکدومشون اونی که میخوام نیستن ولی چون همکاریم دیگه مثل ق ...

اه اه اه همکارا همه خرن 😂😋😂 ایششششش

به اونا که اصن رو نده رسمی و سنگین

اه اه اه همکارا همه خرن 😂😋😂 ایششششش به اونا که اصن رو نده رسمی و سنگین

ارع کلا جنبه ندارن حالا ما چند سال همکلاسی بودیم الان باهاشون همکارن گفتم دیگه بزرگ شدیم زشته دیدم کلا جنبه ندارن هموت اول بهتر بود 

واییی 😂😂😂 عزیزم خوشبخت بشین، حالا خوبه بگیر بودن 😉 ما اگه یکیو هم محل بدیم بزن در رو درمیاد یا ...

ممنون عزیزم😍⚘❤

حقیقتا در مورد همسرم کلا قضیه فرق میکرد

همش توی موقعیت های خجالت آوری گیر کردم که راه برگشتی جز محل دادن نداشتم، اصلا از خجالت آب میشدم

نمیتونستم همون آدم سگ اخلاق قبلی باشم😬🤦🏻‍♀️😂

ولی به نظرم کلا این مسائل خیلی به قسمت بستگی داره

مطمئن باش کسی که قسمتت باشه باهاش زندگی آیندت رو تشکیل بدی موقعیت آشناییتون و حتی شخصیت طرف مقابلت با همه فرق میکنه❤🌱

منم برات آرزوی خوشبختی روزافزون رو دارم عزیزدلم💟⚘

ارع کلا جنبه ندارن حالا ما چند سال همکلاسی بودیم الان باهاشون همکارن گفتم دیگه بزرگ شدیم زشته دیدم ک ...

وای اره میبینی تا زمانیکه آدم حسابشون نمی کنی جلوت سجده می کنن همین که میگی آخی طفلی گناه داره ادم خوبیه تا گوه بودن خودشونو ثابت نکنن اروم و قرار ندارن 😂😂😂

ممنون عزیزم😍⚘❤ حقیقتا در مورد همسرم کلا قضیه فرق میکرد همش توی موقعیت های خجالت آوری گیر کردم ...

فدای تو بله قسمت که باشه ......

راستی می تونم بپرسم اسم یا ماه تولد شوهرتون چیه؟